aixFOAM – täydelliset ääniabsorbentit
Me teemme sinun akustiikastasi paremman – jo yli 60 vuoden ajan!
Saksan länsiosassa, Aachenin lähellä (Nordrhein-Westfalen) olevassa Eschweilerin toimipaikassa on sekä huippumoderni tuotantomme että myös aixFOAM-yhtiön hallinto ja myynti. Tehdashalliemme sisäpuolella kaikki pyörii jokaisen eri alueen täydellisen akustiikan ja asiakkaidemme tyytyväisyyden ympärillä. Oli sitten kyse akustiikan parantamisesta tai melun vähentämisestä. Olemme kumppanisi, kun kyseessä on äänenvaimennus. Laadultaan täysipainoiset ääniabsorbentit Made in Germany – aixFOAM takaa sen.
  •  Äänenvaimennus suoraan valmistajalta
  •  Parasta laatua Made in Germany
  •  Yksilöllinen valmistus muutamassa päivässä
  •  ISO 9001:2015 sertifioitu

Äänenvaimennuksen asiantuntijasi vuodesta 1958

Aina siitä lähtien, kun vuonna 1958 perustimme tämän yrityksen Aacheniin (Nordrhein-Westfalen), olemme paneutuneet äänenvaimennuksen yksilölliseen valmistukseen huoneakustiikan ja teknisen akustiikan eri sovelluksiin. Ydinosaamisemme on siinä ollut tähän päivään asti PUR-vaahtojen käsittelyssä ja jalostuksessa. Olemme onnistuneet yhdistämään tehokkaita ääniabsorbentteja kauniiseen ja nykyaikaiseen muotoiluun.

Akustiikkavaahtomuovi on ihanteellinen materiaali ääniabsorbentteihin. Sen huokoinen rakenne päästää äänen tunkeutumaan syvälle materiaalin sisään. Siellä se muuttuu kitkan vaikutuksesta ei-havaittavaksi lämpöenergiaksi. Tämä takaa erityisen tehokkaan äänieristyksen tai äänenvaimennuksen.
Akustiikkavaahtomuovi on ihanteellinen materiaali ääniabsorbenttien valmistuksessa.

Vuonna 1998 aloitimme investoimaan entistä vahvemmin konekantaamme. Tällä saimme valmistusprosessiemme automatisoinnin siirtymään jälleen askeleen eteenpäin. Ääniabsorbenttiemme tuotantoa kehitettiin nimenomaan asiakkaita ajatellen.

Seuraava virstanpylväs oli muutto Eschweilerin teollisuus- ja yrityspuistoon vuonna 2009. Tänne rakennettiin yrityksemme uudet tilat, joiden tarkoituksena oli mahdollistaa siitä eteenpäin ääniabsorbenttien tuotanto korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Seuraavina vuosina kehityimme sitten yhdeksi johtavaksi yritykseksi akustiikkavaahtomuovien käsittelyn ja jalostuksen alalla. Tuotantovalikoimaamme laajennettiin jatkuvasti. Vuodesta 2015 lähtien olemme TÜV Rheinlandin sertifioima DIN ISO 9001 mukaisesti.

aixFOAM-yritysrakennuksessa tapahtuu tehokkaiden ääniabsorbenttien tuotanto.
Kaikkiaan 6000 neliömetrin pinta-alalla valmistamme asiakkaillemme aixFOAM-ääniabsorbentteja yksilöllisesti kaikkein nykyaikaisimmalla valmistustekniikalla. Kehitys, asiakasneuvonta ja tuotanto toimivat täällä saman katon alla vieri vieressä.

Asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti – aixFOAM-filosofia

Kokemuksesta tiedämme, että akustiikka on todella monitahoinen asia, johon vaikuttaa monta tekijää. Siihen kuuluu kysymykset niin sopivasta äänenvaimennuksesta kuin melun optimaalisesta eristämisestä. Siksi keskipisteessämme on korkealaatuisten äänenvaimennusratkaisujen valmistuksen rinnalla asiakaslähtöinen neuvonta.

aixFOAM-suunnittelijat neuvovat sinua ilmaiseksi ja sitoumuksetta. He auttavat sinua löytämään sopivan äänenvaimennuksen huoneakustiikan tai teknisen akustiikan käyttötarkoitukseesi.
Akustiikka-asiantuntijoidemme antama ilmainen neuvonta kuuluu meillä palveluun.

Tuotannosta vastaavana valmistajayrityksenä pystymme – huippumodernin CNC-valmistustekniikan ansiosta – valmistamaan vakioratkaisuja, mutta myös toteuttamaan pien- ja sarjavalmistuksia. Ne voidaan sovittaa täysin yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja vaatimuksiin.

aixFOAM-ääniabsorbentit valmistetaan alan uusimman tekniikan avulla.
Korkealaatuisia akustiikkavaahtomuoveja käyttämällä ja huippumodernien CNC-leikkauskoneiden ja laitteistojen avulla syntyy sekä vakiomallisia äänenvaimennusratkaisuja että myös yksilöllisiä erikoisvalmisteita, asiakkaidemme toiveita noudattaen.

Meillä jokainen tuote valmistetaan yksilöllisesti juuri sinulle. Tämä tarkoittaa, että kun tilauksesi on saapunut aixFOAM-verkkokauppaan, me aloitamme sinun haluamiesi ääniabsorbenttiesi valmistuksen. Kaikki tuotteet saat suoraan tehtaalta ja tietenkin parhaana laatuna.

Verkostoituminen luotettavien logistiikkakumppanien kanssa ja huippuunsa hiottu logistiikka mahdollistavat meille edullisen oston sekä lyhyiden toimitusaikojen ja määräaikojen noudattamisen. Tämä koskee kaikkia lähetyksiä niin Saksan sisä- kuin ulkopuolellakin.

Merkkilaatua
suoraan valmistajalta
”Made in Germany”
Valmistus
yksilöllisesti juuri sinulle
muutamassa päivässä
60 vuoden
kokemus
äänenvaimennusalasta
Palkittu
ISO 9001:2015
mukaisella sertifioinnilla

aixFOAM työnantajana – innostus on tiimityötä

Me arvostamme laatua – valmistamissamme tuotteissa, neuvonnassamme ja tietenkin työympäristössämme. Jotta pystyisimme tähän aina, kaikkien osastojen – tuotannon, tekniikan, myynnin, kirjanpidon ja markkinoinnin – on työskenneltävä yhdessä tiiminä ja tuettava toisiaan. Siksi panostamme työntekijöidemme jatkuvaan jatkokoulutukseen ja pätevöitymiseen. Ergonomia ja terveys työpaikalla, tyylikkäät työvaatteet kaikille työntekijöille, uusinta uutta oleva tuotantotekniikka ja IT-varustus sekä suoristusten mukaiset hyvät palkat ovat meillä itsestään selviä asioita. Työntekijämme hyötyvät lisäksi yrityksen sisäisestä terveysohjelmasta sekä työpaikan urheilutarjonnasta

Huoneakustiikka

Täältä löydät äänenvaimennuksen huoneakustiikan parantamiseen.


Tekninen akustiikka

Täältä löydät äänenvaimennuksen teknisen akustiikan äänieristykseen.


Lisätarvikkeet

Täältä löydät lisätarvikkeet aixFOAM-ääniabsorbentteihin.

 

Ohjealue

Täältä löydät aixFOAM-ohjealueemme, jossa on lyhyitä vastauksia asiakkaidemme tärkeimpiin kysymyksiin.