Haku
aixFOAM Nuppuprofiloitu - Nuppujen avulla melua vastaan

Polyeetteri, polyesteri, duromeeri vaahtomuovi

Monien akustiikkavaahtomuovien käyttäjien on ennen uutta hankintaa pohdittava etukäteen tätä kysymystä. Valitettavasti rakennustarvikeliikkeessä ei tavallisesti pystytä vastamaan tähän kysymykseen. Meidän aixFOAM-asiakaspalvelussa olevilla asiantuntijoillamme on tähän tarkka vastaus. aixFOAM-ääniabsorbenttien valikoima koostuu kaikkien näiden kategorioiden korkealaatuisista akustiikkavaahdoista. Yhdessä sinun kanssasi löydämme täydellisen ratkaisun käyttötarkoitukseesi.

aixFOAM-akustiikkavaahdot koostuvat yleensä polyuretaanista (PUR-vaahtomuovit) tai duromeeristä akustiikkavaahdosta. Ominaisuudet ovat seuraavanlaiset:

PUR-E - akustiikkavaahdot PUR-ES - akustiikkavaahdot Duromeerit akustiikkavaahdot
PUR-vaahtomuovi (polyuretaani), polyeetteri PUR-vaahtomuovi (polyuretaani), polyesteri Duromeeri vaahtomuovi
Pehmeän tuntuinen Kiinteän tuntuinen Erittäin kiinteän tuntuinen
Erittäin joustava, vähemmän muotonsa pitävä Paremmin muotonsa pitävä Pitää erittäin hyvin muotonsa
Hieno, avosoluinen rakenne Karkea, avosoluinen rakenne
Tasaisempi solurakenne kuin PUR-E-akustiikkavaahdoissa
Huomattavasti yhtenäisempi solurakenne
Erittäin hieno ja avosoluinen rakenne
Eri paloluokkia, liekinestoaineiden lisäyksellä Eri paloluokkia, liekinestoaineiden lisäyksellä Eri paloluokkia, liekinestoaineiden lisäyksellä - käyttö tiukemmissa paloturvallisuusvaatimuksissa
Ympäristöystävällisyys Ympäristöystävällisyys Ympäristöystävällisyys (Öko-Tex standardi 100)
Karkeamman rakenteen ansiosta suurempi absorptioaste kuin PUR-E Karkeamman rakenteen ansiosta suurempi absorptioaste kuin PUR-E, verrattavissa PUR-ES
Värimuutokset mahdollisia Värimuutokset mahdollisia UV-valonkestävä
Kemiallinen kestävyys
Vähäinen tiheys ja siitä huolimatta erittäin hyvä absorptiokyky (taajuudesta riippuen)

Polyesteripohjaisissa aixFOAM-akustiikkavaahdoissa on erityisesti akustiikan suhteen modifioitu solurakenne, joka vastaa meidän korkeita laatuvaatimuksiamme. Vuosien kokemuksemme tekee sen pienen mutta hienon eron useisiin vaahtomuoveihin, joita sen kummemmin miettimättä nimitetään â€akustiikkavaahdoksiâ€. Hanki itse oma mielipide aixFOAM-absorbenttien korkeasta laadusta.

Huomautus: Mittatilaustyönä valmistettavat vaahtomuovituotteemme voivat valinnaisesti olla polyesteria, polyeetteriä tai duromeeriä vaahtomuovia sekä myös niiden yhdistelmä. Jos haluat yhdistellä PUR-E- ja PUR-ESipohjaisia akustiikkavaahtoja, ota huomioon, että eri materiaalien vuoksi näissä molemmissa tuotteissa on hieman erilaiset värisävyt. PUR-ES on tavallisesti hieman tummempaa kuin PUR-E.

aixFOAM-akustiikkavaahdon valmistuksessa kyseessä on erittäin monimutkaiset vaahdotusvaiheet.

Kaikille avosoluisille akustiikkavaahtomuoveille on yhteistä se, että ne tarvitsevat erilaisia huokoskokoja (pienihuokoinen, heterogeeninen rakenne) saadakseen aikaan äänen tehokkaan absorption.

Koska huokoset voivat muodoltaan ja kooltaan olla erilaisia, valon heijastumat voivat aiheuttaa värin vaihtelua aina sen mukaan, mistä kulmasta niitä tarkastellaan.

Kaikissa duromeereissä vaahtomuoveissa voi esiintyä erisuuruisia rakenteesta johtuvia huokosia, niin sanottuja kutistumisonteloja. Ne eivät ole laadussa olevia puutteita, eivätkä vaikuta akustisiin ominaisuuksiin.

Jos sinulla on kysyttävää tästä, ota yhteyttä meihin. Tai käy katsomassa eri tuotteitamme. Valitse sitä varten ylhäältä omiin vaatimuksiisi sopiva käyttöalue.

Tarvitsetko apua?
Yhteystiedot kysymyksiä varten

Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Ammattimaisten suunnittelijoidemme maksuttomassa neuvonnassa löydämme sinulle hyvän akustiikkaratkaisun.

+49 2403 / 83830 - 22
maanantai – perjantai
klo 8.00 – klo 17.00

sales@aixfoam.fi
päivittäin klo 00.00 – 24.00

aixFOAM Shop

Tutustu aixFOAM-verkkokauppaamme ja löydä sopiva äänieristys: Vähemmän melua ja parempi akustiikka suoraan valmistajalta saatavilla ääniabsorbenteilla.

Etsi äänieristys
Callcenter user-circle logout