Haku

Vähemmän melua ja stressiä toimistossa

Meidän ääniabsorbenttimme tuovat enemmän rauhaa, keskittymiskykyä ja tuottavuutta työpaikalle.

  • Parempi akustiikka helpottaa kommunikointia asiakkaiden ja työtovereiden kanssa
  • Vähemmän melua häiritsevistä äänilähteistä (puhelimet, tulostimet, keskustelut...)
  • Sopiva äänenvaimennusratkaisu työpaikalle
  • Kaunis muotoilu nykyaikaisiin toimisto- ja puhelinmyyntitiloihin
  • Ihanteellisia myös jo käytössä olevien toimistotilojen sisustamiseen

Tästä saat lukea lisää toimiston ja puhelinmyyntitilan äänieristyksestä.

Värikäs on kaunista.

Löydä oveesi aixFOAM-eristesarjan 20 kauniista väristä oma suosikkisi ja estä melun pääsy sisään.

Katso vaihtoehtoja!

Rauhoita kotitoimistosi

Tutustu kotitoimistolle tarkoitettuihin aixFOAM-ääniabsorbentteihimme.

Löydä nyt!

Kaikki hyvä tulee ylhäältä

Katon ääneneristys: Tutustu absorbentti-levyihimme, kun haluat enemmän rauhaa ja kirkkaan akustiikan!

löydä nyt!

Rauhoita kotitoimistosi

Puhelut, puhelin- ja videoneuvottelut ilman melua ja kaikua - kannettavien pöytätelineidemme avulla.

Osta nyt!

Sopivat kehykset akustiikalle

Tehokas ääneneristys niin kaunista ja joustavaa kuin ei vielä koskaan – aixFOAM-akustiikkakehyksillä

Katso vaihtoehtoja!

Product Finder

Sijainti

Katto

Seinä

Lattia

Ovi

Taulukko

Optiikka

Sileä pinta

Huopapinta

Akustinen kangaspinta

Strukturoitu pinta

Kiinnitysjärjestelmä

Itseliimautuva

Ripustusjärjestelmä

Asennuskasetti alumiinia, eloksoitua

Tuotteet ilman kiinteää asennusta

Köysijärjestelmä

Magneettinen

Melun lähde

Ilmaääni, korkeataajuinen

Ilmasta kantautuva ääni, keskitaajuus

Ilmasta kantautuva ääni, matala taajuus

Matching products: Nollaa suodatin

Classic Line

Professional Line

Enemmän valinnanvaraa?

PROFESSIONAL LINE -valikoimastamme löydät korkeamman palosuojauksen, lisämalleja, tulostettavia elementtejä ja paljon muuta.

Yksilölliset kyselyt

Oletko suurasiakas? Tarvitsetko muita toimitusmääriä kuin verkkokaupassa olevat? Onko sinulla erityistoiveita suojauksesta tai erityiset lähetys- ja toimitusehdot? Kerro meille toiveistasi!

Yhteystietosivulle

Toimiston ja puhelinmyyntitilojen äänieristys

Puhelimet pirisevät, tulostimet ja kopiokoneet raksuttavat keskeytyksettä, työtoverit puhuvat puhelimessa tai neuvottelevat tärkeistä projekteista ja ilmastointijärjestelmän tuulettimet suhisevat tietokoneiden kanssa kilpaa. Toimisto- tai puhelinmyyntitilojen lukuiset äänilähteet saavat melutason nousemaan nopeasti epämiellyttäväksi. Lisäksi rakenteelliset tekijät, eli kovat ja ääntä heijastavat materiaalit lisäävät jälkikaiunta-aikoja niin, että äänet jäävät pidemmäksi aikaa huoneeseen. Tällaisia materiaaleja ovat esim. betoniseinät ja lasipinnat. Korkea äänitaso voi ilman äänenvaimennusta tulla nopeasti toimistossa rasitukseksi.

Miksi äänenvaimennus on toimistossa ja puhelinmyynnissä niin tärkeää?

Lakisääteisten määräyksien lisäksi on monta hyvää seikkaa, jotka puoltavat äänenvaimennuksen käyttöä toimistossa ja puhelinmyyntitiloissa.

Äänenvaimennus on hyväksi terveydelle ja tuottavuudelle

Korkea äänitaso ei pelkästään häiritse työntekijöiden keskittymistä ja vähennä tehokkuutta. Sillä sitäkin pahempaa on, että jatkuva melurasitus johtaa vakavasti otettaviin terveydellisiin haittoihin. Stressi, kireydentunne, hermostuminen sekä univaikeudet ja sydän- ja verenkiertovaivat ovat mahdollisia seurauksia liian suuresta melusta ja voivat aiheuttaa sairauspoissaoloja.
Toimistotiloissa vallitseva melu lisää psyykkistä kuormitusta, aiheuttaa stressiä ja heikentää keskittymistä. Erityisesti suurissa avotoimistoissa ja puhelinmyyntitiloissa on ääntä vaimentavien levyjen käyttö tarpeellinen väline työntekijöiden terveyden ja tehokkuuden säilyttämiseksi.
Mies istuu stressaantuneena ja väsyneenä työpaikallaan, jossa ei ole panostettu äänenvaimennukseen.
Eri asetuksien mukaan toimistossa vallitsevan äänenpainetason sallittu raja-arvo on välillä 55 dB(A) – 70 dB(A). Myös standardin DIN 18041 kohdassa ”Kuuluvuus pienistä keskisuuriin huoneissa” on toimisto- ja puhelinmyyntitilojen äänenvaimennusta koskevia arvokkaita ohjeita. Niitä kannattaisi hyödyntää sisustusta ja äänenvaimennusta suunniteltaessa.

Äänenvaimennus parantaa työsuoritusten laatua

Kun yrityksen menestys riippuu erityisesti tai ainoastaan työntekijöiden kommunikoinnista asiakkaiden kanssa, kuten puhelinmyynnissä, tulee huoneakustiikasta todella tärkeä tekijä. Tällöin voimassa olevilla äänenvaimennusmääräyksillä ei ole niinkään merkitystä kuin sillä, että palvelun laatu paranee. Taustamelu tai varastohallimainen kaikuva akustiikka tekevät puhelimessa asiakkaisiin tai liikekumppaneihin nopeasti epäluotettavan vaikutuksen ja heikentävät osto- ja yhteistyövalmiutta. Ääniabsorbenttien käyttö auttaa tässä.
Puhelinmyyntitila tai toimisto, jossa työntekijä puhuu puhelimessa
Puhelinmyynnin tai toimiston kiireisestä työstä huolimatta tehokas äänenvaimennus helpottaa kommunikointia ja parantaa siten osaltaan työnlaatua, palvelua ja myyntiä.

Miten äänenvaimennus voi parantaa huoneakustiikkaa toimistossa ja puhelinmyyntitiloissa?

Yksinkertaisilla toimenpiteillä ja sopivilla akustiikkaelementeillä voidaan vähentää melua toimistossa ja puhelinmyyntitilassa ja saada akustiikka paremmaksi.

Äänenvaimennus seinässä ja katossa

Toimistotilojen jälkikaiunnan vaimentamiseksi voivat sellaiset järjestelmäratkaisut, kuten akustiikkakaton tai lasketun katon asennus, olla kannattavia. Akustiikkapurjeet ja ripustuskaseteissa seiniin tai kattoon kiinnitetyt ääniabsorbentit ovat myös erittäin hyvä vaihtoehto, jolla huoneakustiikka saadaan paremmaksi. Ne lisäksi näyttävät hyviltä ja sopivat esimerkiksi kauniilla huopapinnalla varustettuna huoneen muuhun sisustukseen.

Toimistossa tai puhelinmyyntitilassa vallitsevan melun vähentämiseksi on se torjuttava jo äänilähteistä. Toisin sanoen: Ääntä imevät elementit on asennettava työntekijöiden työpisteeseen. Sitä varten ääniabsorbentit voidaan asentaa suoraan työpisteiden yläpuolelle.

Työpisteiden yläpuolella olevat akustiikkapurjeet ja ripustuskasetteihin kiinnitetyt levyt parantavat akustiikkaa ja yhdistyvät täydellisesti modernin toimiston ulkonäköön.
Ripustuskasetissa olevat ääniabsorbentit työpisteen yläpuolella

Ääniabsorbentit työpaikalla

Äänien vaimentamiseen työpaikalla soveltuvat erinomaisesti myös pöytämalliset tilanjakajat ja väliseinät. Tällöin on kuitenkin otettava huomioon, että akustiikkaelementtien korkeus on riittävä, jotta ääni ei pääse suoraan tunkeutumaan vieressä tai vastapäätä istuvan korviin. Yksinkertainen testi riittää: Jos työntekijät pystyvät näkemään toisensa pöytämallisen tilanjakajan ylitse , silloin tilanjakaja on tavallisesti liian matala. Vaihtoehtoisesti työpöytiin jo asennettu väliseinä voidaan varustaa äänieristematoilla, joilla äänen leviäminen pysäytetään.

Vapaasti seisovat akustiikkaelementit toimistossa ja puhelinmyyntitiloissa

Huoneakustiikan parantamiseen voidaan käyttää myös vapaasti seisovia akustiikkaelementtejä, kuten akustiikkapylväitä tai akustiikkaväliseiniä. Ne pysäyttävät äänen leviämisen huoneessa ja tuovat rauhallisemman tunnelman.
Toimistossa on äänenvaimennuksena akustiikkaväliseinät ja lattialle sijoitetut akustiikkapylväät
Ripustetut akustiikkaväliseinät ja vapaasti lattialla seisovat akustiikkapylväät pysäyttävät myös äänen leviämisen ja suojaavat osaltaan toimiston yksittäisiä työpisteitä melulta.

Miksi sinun kannattaa valita aixFOAM-akustiikkaelementit toimistosi äänenvaimennukseksi?

Korkealaatuisten akustiikkaelementtien valmistajana tiedämme, kuinka tärkeää äänenvaimennus on työpaikalla. Työntekijöiden tuottavuus ja terveys ovat tiiviissä yhteydessä hyvään huoneakustiikkaan. Tehokkaalle äänenvaimennukselle asetetut vaatimukset on vastaavasti suuret. Olemme siksi aixFOAM-yhtiössä kehittäneet vuosien ajan ääniabsorbentteja, jotka sekä absorboivat ääntä että myös sopivat modernien toimistojen sisustukseen.
Erittäin tehokkaat äänenvaimentimet
Äänenvaimennus
paras äänen
absorptio
Icon Äänenvaimennin, jossa on profiloitu pinta
Pinnat
profiilien
valikoima
Kuvake äänenvaimentimen materiaalipaksuudet
Korkeudet
valittavissa
Kuvakkeen värivalikoima vaahto
Värin valinta
toiveen mukaan
Icon-palosuojavaahto
Palosuojaus
eri luokkia
Icon Äänenvaimentimien kiinnitys
Asennus
useita
vaihtoehtoja
aixFOAM-ääniabsorbentit vähentävät melua, parantavat huoneakustiikkaa ja ovat saatavissa eri palosuojaluokissa ja materiaalipaksuuksina. Valitse suosikkisi useammasta väri- ja pintavaihtoehdosta. Erilaiset asennusvaihtoehdot, kuten esimerkiksi kauniit alumiiniset ripustuskasetit, helpottavat absorbenttien kiinnittämistä ja ovat näyttävä elementti huoneen sisustuksessa.

Nyt kun olet harkitsemassa asiaa: Hae sopiva äänenvaimennus toimistoosi tai puhelinmyyntitiloihisi – saat hyvänolon työilmapiirin!

Valitse nyt aixFOAM-tuotteistamme toimistoon tai puhelinmyyntitiloihin sopiva äänenvaimennus tai käytä hyväksesi maksutonta neuvontaamme. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun toimistotiloihisi ja laativat sinulle vaatimuksiasi vastaavan sitoumuksettoman tarjouksen.
Ilmainen akustinen neuvonta aixFOAMilta

Ammattimaiset aixFOAM-suunnittelijat ovat käytettävissäsi. Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Ilmainen neuvonta
aixFOAM Äänenvaimentimet toimistoon ja puhelinkeskukseen

äältä löydät äänenvaimennustuotteet, joilla voit vähentää melua toimistossa tai puhelinmyyntitiloissa.

Tuotteet
Callcenter user-circle logout