Haku
aixFOAM Nuppuprofiloitu - Nuppujen avulla melua vastaan

Akustiikkavaahtomuovi – se joustava melunnielijä

Akustiikkavaahtomuovi on enemmän kuin vain tavallinen vaahtomuovi. Monivaiheisen valmistusprosessin läpikäynyt akustiikkavaahto on erittäin monipuolinen ja korkealaatuinen valmiste. Sen ääntä vaimentavat ja eristävät ominaisuudet ovat loistavat. Huokoisena ääniabsorbenttina se vaimentaa ääntä tehokkaasti ja rakennusaineena sen käsittely on vaivatonta.

Meillä aixFOAM-yhtiössä on monivuotinen kokemus laadukkaan vaahtomuovin valmistuksesta. Tiedämme, millaisia etuja akustiikkavaahtomuovin käytöstä äänieristeenä on. Tähän valikkokohtaan olemme koonneet sinulle muutamia kiinnostavia faktoja tästä joustavasta melunnielijästä.

Kaikissa akustiikkavaahtomuovilla tapahtuvaa ääneneristystä koskevissa kysymyksissä olemme mielellään käytettävissäsi maksutta myös palvelunumerossamme.

Tarvitsetko apua?
Yhteystiedot kysymyksiä varten

Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Ammattimaisten suunnittelijoidemme maksuttomassa neuvonnassa löydämme sinulle hyvän akustiikkaratkaisun.

+49 2403 / 83830 - 22
maanantai – perjantai
klo 8.00 – klo 17.00

sales@aixfoam.fi
päivittäin klo 00.00 – 24.00

aixFOAM Shop

Tutustu aixFOAM-verkkokauppaamme ja löydä sopiva äänieristys: Vähemmän melua ja parempi akustiikka suoraan valmistajalta saatavilla ääniabsorbenteilla.

Etsi äänieristys
Callcenter user-circle logout