Haku

Hauskaa ilman melua

Leikkiminen ja peuhaaminen toivottua – äänieristys lastenhuoneessa

  • Ääniabsorbentit lasten- ja leikkihuoneen äänenvaimennukseen
  • Miellyttävä äänenvoimakkuuden taso paljosta äänestä huolimatta (leikkikalut, lapset, jne.)
  • Lapsille sopivat, värikkäät ääniabsorbentit Öko-Tex-sertifioiduista materiaaleista, joissa ei ole haitallisia aineita
  • Seinään tai kattoon tulevat äänenvaimennusratkaisut tai vapaasti seisovat akustiikkaelementit
  • Sopivat myös jälkiasennukseen

Lue tästä lisää lastenhuoneen äänieristyksestä ja äänenvaimennuksesta.

Niin värikästä kuin ei vielä koskaan!

Tutustu erimuotoisiin ja iloisen värisiin ääniabsorbentteihimme!

Tuotteet

Värikäs on kaunista.

Löydä oveesi aixFOAM-eristesarjan 20 kauniista väristä oma suosikkisi ja estä melun pääsy sisään.

Katso vaihtoehtoja!

Sopivat kehykset akustiikalle

Tehokas ääneneristys niin kaunista ja joustavaa kuin ei vielä koskaan – aixFOAM-akustiikkakehyksillä

Katso vaihtoehtoja!

Product Finder

Sijainti

Katto

Seinä

Ovi

Optiikka

Huopapinta

Sileä pinta

Strukturoitu pinta

Muoto

Suorakulmio (vakio)

Contour

Pyöreä/ soikea

Neliö

Kiinnitysjärjestelmä

Itseliimautuva

Asennuskasetti alumiinia, eloksoitua

Ripustusjärjestelmä

Matching products: Nollaa suodatin

Classic Line

Professional Line

Yksilölliset kyselyt

Oletko suurasiakas? Tarvitsetko muita toimitusmääriä kuin verkkokaupassa olevat? Onko sinulla erityistoiveita suojauksesta tai erityiset lähetys- ja toimitusehdot? Kerro meille toiveistasi!

Yhteystietosivulle

Lastenhuoneen akustiikan äänenvaimennus

Mistä melu syntyy lastenhuoneessa?

Sulje hetkeksi silmäsi ja kuvittele, miltä seuraava äänimaailma näyttää: Metalliset rakennuspalikat kalahtelevat lattialle, uutta pientä rumpua paukutellaan, pelikonsoli pauhaa läpitunkevine äänineen ja leijonan karjaisuneen, lapsien hyväntuulinen mekastus ja kovaääninen kinastelu kaikuu asunnon läpi. Se, mitä juuri kuvittelit mielessäsi, on varmasti lastenhuoneen tyypillistä äänimaailmaa. Yhdessä kaikki nämä äänet saavat aikaan melua. Lastenhuoneen jatkuvasti korkea äänentaso voi ennen pitkää muodostua vanhemmille ja lapsille rasitukseksi. Mutta yhtä lailla myös naapurit saattavat harmistua siitä.
Kun lapset uppoutuvat leikkimään, äänentaso nousee nopeasti. Erityisesti vuokra-asunnoissa, joissa ei ole riittävää äänieristystä, voi leikkimisestä syntyvä melu johtaa nopeasti naapurien suuttumiseen.
Lapsia leikkimässä lastenhuoneessa

Miten äänieristys tuo enemmän rauhaa lastenhuoneeseen?

Äänieristyksen käyttäminen lastenhuoneen seinässä tai katossa auttaa vähentämään melua. Akustiikkavaahtoa olevissa aixFOAM-levyissä on avosoluinen rakenne, minkä ansiosta ne soveltuvat mitä parhaiten häiritsevän melun vaimennukseen kaikilla taajuusalueilla. Ääni pääsee tunkeutumaan syvälle materiaalin sisään, missä se heikkenee tehokkaasti.

Lastenhuoneen äänenvaimennuksessa kannattaa toimia vaiheittain kokeilemalla. Eli ensin seinille ja/tai kattoon sijoitetaan vain muutamia laajakaista-absorbentteina toimivia äänieristemattoja. Tällä vältetään ylivaimennus ja luonnoton huoneakustiikka sekä säästetään samalla rahakukkoaroa. Useimmiten riittää täysin, että 20 - 30 % seinä- ja kattopinta-alasta peitetään eristelevyillä.

Lattiassa tulee jo sen suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon askeläänivaimennuksen asennus. Sillä saadaan estettyä edestakaisesta juoksentelusta syntyvien runkoäänien leviäminen.

Äänenvaimennusta lapsille sopivana muotoiluna

Hyvän huoneakustiikan lisäksi myös ääntä vaimentavien elementtien eli ääniabsorbenttien ulkonäkö on lastenhuoneessa hyvin tärkeää. Perinteiset suorakulmaiset äänenvaimennuslevyt eivät herätä pienissä mitään ihastusta. Siksi olemme täällä aixFOAM-yhtiössä kehittäneet ääniabsorbentteja, joilla on erinomaisten absorptioarvojen lisäksi myös lapsille sopiva hauska muoto.

Design-levymme, joissa on helppohoitoinen huopapinta, ovat saatavissa 15 eri värinä. Virtahevon, pilven, sydämen, palapelin tai perhosen muotoisena ne näyttävät hauskoilta lastenhuoneessa.

Erimuotoiset j a-väriset ääniabsorbentit lastenhuoneen äänenvaimennuksena.
Nämä värikkäät motiivi-ääniabsorbentit saavat aikaan enemmän hiljaisuutta ja hyvää mieltä lastenhuoneessa – vähemmän melua ja enemmän hauskuutta leikittäessä ja peuhatessa.

Miten tehokas äänieristys pystyy estämään melun pääsyn lastenhuoneeseen?

Lastenhuoneen äänieristyksessä ei useinkaan ole kyse vain huoneessa vallitsevan melun vaimentamisesta, vaan myös ulkoapäin kuuluvan melun estämisestä.

Erityisesti oviin kannattaa usein jälkikäteen asentaa äänieristys, sillä nämä elementit laskevat rakenteellisten ominaisuuksiensa vuoksi helposti ääntä lävitseen. Sileäpintaiset aixFOAM-äänieristematot, esimerkiksi SH001, tai tärinänestomaton ja akustiikkarouhepuristeen yhdistelmä soveltuvat hyvin oven oman materiaalin vahvistamiseen ja äänen siirtymisen estämiseen. Ääniabsorbentit voidaan kätevän liimapinnan avulla liimata helposti oveen kiinni.

Voimien keräämisen aika: Kun lapsien halutaan rauhoittuvan, on melun pysyttävä ulkona. Kun lastenhuoneessa on riittävä äänenvaimennus/äänieristys, silloin päiväunetkin sujuvat ongelmitta.
Lapsi ja pieni koira nukkuvat minkään häiritsemättä, kiitos lastenhuoneen tehokkaalle äänieristykselle.

Miksi aixFOAM on ihanteellinen kumppani lastenhuoneen äänieristyksessä?

Korkealaatuisten ääniabsorbenttien valmistajana aixFOAM-yhtiöllä on takanaan 60 vuoden kokemus. Näin me aixFOAM:lla tiedämme, mikä on tärkeää lastenhuoneen äänieristyksessä ja olemme suunnitelleet vaahtomuoviset akustiikkaelementtimme juuri siihen tarkoitukseen. Meiltä saat merkkilaatua Made in Germany.
Erittäin tehokkaat äänenvaimentimet
Äänenvaimennus
paras äänen
absorptio
Icon Äänenvaimentimet lapsille
Muotoilu
lasten
aiheet
Icon Äänenvaimentimet, jotka eivät sisällä saasteita
Materiaali
tarkastettu ja
ilman haitta-aineita
Kuvakkeen värivalikoima vaahto
Värin valinta
toiveen mukaan
Icon-palosuojavaahto
Palosuojaus
eri luokkia
Icon Äänenvaimentimien kiinnitys
Asennus
useita
vaihtoehtoja
Huopapintaisissa aixFOAM-levyissä on ympäristöystävällisyydestä kertova Öko-Tex-merkki. Nämä eriaiheiset levyt sopivat nimenomaan lasten ja nuorten huoneissa käytettäviksi. Värien ja aiheiden suuren valikoiman ansiosta niitä voidaan hyvin yhdistellä ja käyttää siten design-elementteinä huoneen sisustukseen.

Nyt kun olet harkitsemassa asiaa: Hae äänenvaimennus lastenhuoneeseen – suoraan ja edullisesti valmistajalta!

Valitse äänenvaimennustuotteesi mukavasti aixFOAM-verkkokaupasta tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suunnittelijoihimme. Maksuttomassa neuvonnassa autamme sinua mielellään löytämään juuri ne oikeat ääniabsorbentit sinun käyttötarkoitukseesi. Näin saat varmasti parhaan mahdollisen äänieristysratkaisun lastenhuoneeseesi.
Ilmainen akustinen neuvonta aixFOAMilta

Ammattimaiset aixFOAM-suunnittelijat ovat käytettävissäsi. Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Ilmainen neuvonta
aixFOAM-äänenvaimentimet lastenhuoneeseen

Täältä löydät äänenvaimennustuotteet, joilla voit vähentää melua lastenhuoneessa ja leikkipaikoilla.

Tuotteet
Callcenter user-circle logout