Haku
aixFOAM-tietoalue - kysymyksiä ja ideoita äänenvaimentimista

aixFOAM Tietämys - Akustiset toimenpiteet – helposti selitettynä

Kokemusten jakaminen

Kerromme mielellään sinulle omista kokemuksistamme: Seuraavilla sivuilla on ääneneristyksen ammattilaisille ja kaikille teille, jotka haluatte tulla sellaisiksi, arvokkaita vinkkejä, kikkoja, valmiita ratkaisuja ja esimerkkejä eri käyttötapauksista. Ääneneristys ei ole kiinnostava aihe vain hifi-alueella, kun halutaan parantaa huoneakustiikkaa tai muokata kuuntelu- tai treenitilojen akustiikkaa. Se on tärkeä asia myös koneenrakennuksessa, kun kyse on melua vaimentavista toimenpiteistä koneissa ja moottoreissa.

Voimme neuvoa sinua myös rakennuksissa tarvittavasta ääneneristyksestä, esimerkiksi musiikin kuuntelutilojen sisustamisessa tai askeläänen eristyksen parantamisessa ja konehuoneiden eristämisessä.

Melu voi johtaa monenlaisiin terveyshaittoihin

Meluntorjunta (ääneneristys) on tärkeä osa työsuojelua ja ympäristönsuojelua. Tässäkin pystymme auttamaan sinua tuotevalikoimamme ja kokemuksemme ansiosta.

Näillä sivuilla käsittelemme yksityiskohtaisesti huoneakustiikassa ja koneenrakennuksessa tarvittavaa äänenvaimennusta ja ääneneristystä. Näet yksityiskohtaisia esimerkkejä, joissa on käytetty eri tuotteitamme.

aixFOAM

aixFOAM – ammattimaisen äänieristyksen merkki

aixFOAM on tuotemerkkisi teknisen akustiikan ja huoneakustiikan äänieristysvaimentimille. Äänieristysvalikoimamme tarjoaa ratkaisuja jokaiseen sovellukseen.

Olipa kyse sitten toimiston äänieristyksestä, päiväkodin melusuojauksesta tai koneen koteloinnista, meillä on sinulle oikea ratkaisu laadukkaiden ja tehokkaiden akustisten vaahtomuoviemme avulla.

aixFOAM-kauppaan
Tarvitsetko apua?
Yhteystiedot kysymyksiä varten

Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Ammattimaisten suunnittelijoidemme maksuttomassa neuvonnassa löydämme sinulle hyvän akustiikkaratkaisun.

+49 2403 / 83830 - 22
maanantai – perjantai
klo 8.00 – klo 17.00

sales@aixfoam.fi
päivittäin klo 00.00 – 24.00

Callcenter user-circle logout