Haku

Me teemme sinun akustiikastasi paremman – jo yli 65 vuoden ajan!

Huoneakustiikan ja teknisen akustiikan äänenvaimennus suoraan ja edullisesti valmistajalta

Verkkokaupastamme löydät erittäin tehokkaita akustiikkaelementtejä jokaiseen tarkoitukseen. Äänenvaimennuksena aixFOAM-ääniabsorbentit tuovat enemmän oleskelulaatua asuin- ja työhuoneisiin sekä vapaa-aikaan ja ravintola-alalle. Melunvaimennuksena absorbentit pitävät koneet, ajoneuvot ja laitteet hiljaisimpina. Helpottaaksemme valintaasi olemme jakaneet tuotteemme eri luokkiin. Asiantuntevat suunnittelijamme tukevat sinua maksuttomassa neuvonnassa, kun alat suunnitella äänieristystä. He auttavat sinua löytämään parhaat mahdolliset tuotteet.

Värikäs on kaunista.

Löydä oveesi aixFOAM-eristesarjan 20 kauniista väristä oma suosikkisi ja estä melun pääsy sisään.

Katso vaihtoehtoja!

Kaikkien aikojen tehokkain ääneneristys

Plus-palosuojauksen omaavat aixFOAM Premium - elementit määrittävät ääneneristyksen uudelleen.

Valitse nyt

Sopivat kehykset akustiikalle

Tehokas ääneneristys niin kaunista ja joustavaa kuin ei vielä koskaan – aixFOAM-akustiikkakehyksillä

Katso vaihtoehtoja!

Kaikki hyvä tulee ylhäältä

Katon ääneneristys: Tutustu absorbentti-levyihimme, kun haluat enemmän rauhaa ja kirkkaan akustiikan!

löydä nyt!

Matalat taajuudet tiukasti hallinnassa

Tutustu huonon bassoäänen torjuvaan moniosaajaamme – paras ääni ilman kompromisseja.

Osta nyt!

Rauhoita kotitoimistosi

Tutustu kotitoimistolle tarkoitettuihin aixFOAM-ääniabsorbentteihimme.

Löydä nyt!

Meillä akustiikka on kaiken keskipisteessä.

Kuka oikeastaan on aixFOAMin takana? Lähde tutustumismatkalle! – Me viemme sinut kulissien taakse ja paljastamme, miltä meidän arkemme näyttää.

Katso video

Yksilölliset kyselyt

Oletko suurasiakas? Tarvitsetko muita toimitusmääriä kuin verkkokaupassa olevat? Onko sinulla erityistoiveita suojauksesta tai erityiset lähetys- ja toimitusehdot? Kerro meille toiveistasi!

Yhteystietosivulle

aixFOAM-äänenvaimennus huoneakustiikkaan ja tekniseen akustiikkaan

Akustiikkavaahtomuovin käyttöalueet äänenvaimennuksessa ovat lukuisia. Erittäin tehokkaaksi ääniabsorbentiksi valmistettuna joustava materiaali parantaa huoneakustiikkaa, tai äänieristyksenä huolehtii rauhallisimmista tiloista.

Ääniabsorbentit huoneakustiikassa

Kun huoneakustiikassa käytetään äänenvaimennusta, kyse on useimmissa tapauksissa siitä, että häiritsevää jälkikaiuntaa vähennetään, äänen sointia parannetaan ja melua tukahdutetaan. Vaatimuksiesi mukaisesti löydät aixFOAM-verkkokaupastamme äänieristykseen/melun eristykseen sopivia akustiikkaelementtejä sekä ääntä vaimentavia ääniabsorbentteja. Tuotevalikoimaamme kuuluu seinä- ja kattoabsorbentteja, bassovaimentimia tai nurkkavaimentimia, vapaasti seisovia akustiikkaelementtejä sekä askeläänen eristykseen ja äänieristykseen sopivia materiaaleja.
Hyvä akustiikka parantaa viihtyisyyttä ja vaikuttaa osaltaan huomattavasti hyvään oloon. aixFOAM-absorbenteilla voidaan huoneakustiikkaa parantaa kohdennetusti.
Huoneakustiikkaan
Toimiston katossa olevat pyöreät ääniabsorbentit parantavat huoneakustiikkaa.

Vapaa-ajan, asuinalueen ja työpaikan äänenvaimennus

Työpaikalla äänenvaimennuksella on yhä tärkeämpi merkitys: Toimistoissa ja puhelinmyyntitiloissa käytetään ääniabsorbentteja äänimaailman ja melun aiheuttaman stressin vähentämiseen. Tällä tavoin keskittynyt työskentely on mahdollista. Teollisuuttakaan ei pystytä enää kuvittelemaan ilman äänenvaimennusta. aixFOAM-ääniabsorbentit laskevat teollisuushalleissa ja korjaamoissa äänenpainetasoa ja melua. Tällä tavoin vähennetään melukuormituksen terveydelle aiheuttamaa riskiä ja edistetään tuottavuutta. Suurien tuotanto- ja yrityshallien äänenvaimennukseen tarjoamme siksi kokonaisratkaisujen suunnittelua ja toteuttamista. Tällaisia ovat esimerkiksi akustiikkakatot ja riippupaneelikatot.
Julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, urheiluhalleissa tai konserttisaleissa ääniabsorbentit huolehtivat paremmasta akustiikasta ja viihtyisyydestä. Myös kotona ne ovat paikallaan. Baareissa, ravintoloissa ja kahviloissa äänenvaimennuksen parantama huoneakustiikka saa asiakkaat viihtymään pidempään.
Ääntä absorboivat levyt riippuvat teollisuushallin katosta ja vähentävät melua.
Ääniabsorbentit edistävät teollisuushalleissa tuottavuutta. Akustiikkakattojen tai riippupaneelien avulla äänitasoa voidaan laskea huomattavasti. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua maksuttomasti suunnittelussa ja toteutuksessa.

Äänieristys teknisessä akustiikassa

Teknisessä akustiikassa aixFOAM-äänieristemattoja voidaan käyttää mitä erilaisimpien koneiden ja laitteiden äänenvaimennukseen ja eristykseen monella tavoin. Valinnaisesti pestävällä ja nesteitä hylkivällä pinnalla varustettuina tuotteemme ovat erityisesti konehuoneissa sekä moottorien ja koneiden koteloinnissa erittäin tehokkaita ja kulutusta ja likaa kestäviä. Sähkölaitteissakin aixFOAM-äänenvaimennuselementit vähentävät tehokkaasti ääntä. Veneenrakennuksen äänieristyksessä käytetään yhä enemmän äänenvaimennustuotteita, sillä siitä on tullut yhä tärkeämpi asia laivoissa ja moottoriveneissä.
Ääniabsorbentit vaimentavat teknisessä akustiikassa koneiden, moottorien, ajoneuvojen, laitteiden ja laitteistojen ääniä. Tällöin on tärkeää valita sopivat akustiikka-absorbentit.
Tekniseen akustiikkaan
Moottori tuottaa kovaa ääntä, äänieristys hiljentää sitä.

Miksi valita aixFOAM-äänenvaimennus ja -ääniabsorbentit?

Korkealaatuisten akustiikkavaahtomuovisten ääniabsorbenttien valmistajana tiedämme aixFOAM-yhtiössä, kuinka tärkeää, mutta myös vaativaa, äänenvaimennus on. Yli 60 vuoden kokemuksen ja korkealaatuisten akustiikkavaahtojemme jatkuvan optimoinnin ansiosta olemme onnistuneet kehittämään joustavia ja samalla tyylikkäitä äänenvaimennuselementtejä, joilla on hyvät absorptioarvot. Voit hankkia niitä suoraan ja edullisesti tehtaalta verkkokauppamme kautta. Valitse suosikkisi useammasta väristä ja palosuojaluokasta.
Erittäin tehokkaat äänenvaimentimet
Äänenvaimennus
paras äänen
absorptio
Icon Äänenvaimennin, jossa on profiloitu pinta
Pinnat
profiilien
valikoima
Kuvake äänenvaimentimen materiaalipaksuudet
Korkeudet
valittavissa
Kuvakkeen värivalikoima vaahto
Värin valinta
toiveen mukaan

Akustiikka kohtaa muotoilun – aixFOAM-ääniabsorbentit

Hyvä akustiikka on modernissa arkkitehtuurissa yhä tärkeämpää, mutta myös äänenvaimennuselementtien kaunis muotoilu. Siksi löydät meiltä yksinkertaisia, sileitä (tasaisia) äänenvaimennuslevyjä sekä suuren valikoiman profiloituja ääniabsorbentteja, kuten perinteisen nuppumaisen vaahtomuovin tai pyramidivaahtomuovin tai tyylikkäällä huopapinnalla verhotut levyt. Erilaiset asennusvaihtoehdot, kuten liimapinnalliset äänensyöjälevyt, helpottavat ääniabsorbenttien kiinnitystä. Ne kuuluvat kuten alumiiniset ripustuskasettimme asiakkaidemme eniten suosimiin tuotteisiin. Näin voit äänenvaimennuselementtiemme avulla toteuttaa myös taiteellisia näkökohtia ravintolan, Hifi-studion, äänitysstudion, kotiteatterin, koulujen, päiväkotien, asuintilojen, vapaa-ajantilojen tai lääkärin vastaanoton sisustamisessa.
Icon-palosuojavaahto
Palosuojaus
eri luokkia
Kuvake äänenvaimentimen kestävyys
Suojaa
lialta ja
nesteiltä
Icon Äänenvaimentimien kiinnitys
Asennus
useita
vaihtoehtoja
Kuvake äänenvaimennin mittatilaustyönä
Valmistus
vakiomallina tai
yksilöllisesti

Nyt kun olet harkitsemassa asiaa: Hae omaan tarkoitukseesi sopiva äänenvaimennus ja tee loppu huonosta akustiikasta!

Valitse aixFOAM-akustiikka-absorbenteista oma äänenvaimennuksesi. Huoneakustiikan alueella voit muutamissa luokituksissa, kuten ”Toimisto / puhelinmyynti”, valita tuotteita sekä kohdasta ”Classic Line” että myös vaihtoehdosta ”Architect Line”. Teknisessä akustiikassa voit esimerkiksi luokituksessa ”Koneenrakennus / laitteistot” valita joko kohdan ”Classic Line” tai vaihtoehdon ”Engineer Line”. Classic Line -kohdasta löydät perustuotteita, joilla saat tehokkaan äänenvaimennuksen. Kohtiin Architect Line ja Engineer Line olemme koonneet sinulle juuri näihin aloihin sopivia muotoiluja sekä absorbentteja, joilla on korkeammat palosuojaluokat.
Tietokoneen näytössä näkyy aixFOAM-verkkokauppa ja sen valikoimaan kuuluvat ääniabsorbentit ja äänenvaimennustuotteet.
Valitse itsellesi perinteisiä äänenvaimennustuotteita aixFOAMin Classic Line -kohdasta tai ylellisemmin muotoiltuja ja palosuojaluokaltaan parempia elementtejä Architect Line tai Engineer Line -kohdista.
Jos et löydä toiveittesi mukaista tuotetta kaupastamme tai jos olet epävarma valintasi suhteen, käytä hyväksesi maksutonta neuvontapalveluamme. Akustiikka-alan suunnittelijamme tukevat sinua projekteissasi. Vaatimuksiisi löytyy varmasti oikea ratkaisu. Niin halutessasi saat meiltä projektiisi myös yksilölliset ja mittatilaustyönä valmistetut äänenvaimennusratkaisut ja ääniabsorbentit – ota yhteyttä palvelutiimiimme.
Ilmainen akustinen neuvonta aixFOAMilta

Ammattimaiset aixFOAM-suunnittelijat ovat käytettävissäsi. Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Ilmainen neuvonta
aixFOAM Äänenvaimentimet ja äänieristeet

Täältä voit valita käyttötarkoitukseesi sopivat äänenvaimennustuotteet.

Luokat
Callcenter user-circle logout