Haku
aixFOAM huopakangasrullat - äänenvaimentimet akustiikan parantamiseen

Akustiikka sisustuksessa

Tehokkaat ja parhaat ääneneristysominaisuudet innovatiivisessa muotoilussa, juuri tästä design-ääniabsorbentit tunnetaan. Nämä hyödylliset ja tyylivarmat absorbentit kuuluvat akustoinnin täydellisiin huipputuotteisiin. Yksi asia on käynyt selväksi viime vuosina: Huoneen akustiikan parantamiseksi ratkaisevasti ja kestävästi on usein määrätty prosenttiosuus huoneen, studion tai työtilan pinta-alasta varustettava äänenvaimennustuotteilla.

TOWER ja Q-paneeli, design-vaimentimet

TOWER ja Q-paneeli, design-vaimentimet

Se, miten suuri tämän osuuden tulisi tarkasti olla, riippuu monista tekijöistä. Niitä ovat muun muassa huoneen muoto ja olemassa oleva akustiikka. Asiantuntijamme ovat tietenkin mielellään tässä avuksi. Myös kattavat design-ratkaisut ovat toteutettavissa ilman sen suurempaa vaivaa, mikäli tarvitaan täydellinen äänieristys. Tarjontaamme kuuluu lukuisia, yksilöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät ääneneristyksestä kaunista katseltavaa.

Portofoliomme käsittää laajan valikoiman: Erittäin korkealaatuisista design-vaimentimista aina värikkäisiin, profiloituihin ja ripustuskasetteihin kiinnitettyihin akustiikkalevyihin tai lapsille sopiviin pilven- tai eläimenmuotoisiin ääniabsorbentteihin. Sileäpintaisissakin äänenvaimennuslevyissä on lukuisia eri ratkaisuja. Sekä värikkäät vaahtomuovit että myös huopa- tai kangaspäällysteiset pinnat ovat saatavissa useana eri värivaihtoehtona. Huopapinnoissa ääni pääsee tunkeutumaan syvälle vaahtomuovin solurakenteeseen – ja samalla vaikuttaen tehokkaasti äänen sointiin. Useimmiten vaahtomuovin päällysteenä käytetään nimenomaan huopaa. Tämä materiaali näyttää kauniilta, mutta sen lisäksi sillä on lukuisia erinomaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi hyvä UV-valon kestävyys. Tällaiselle vaahtomuovien pintojen ammattimaiselle kaunistamiselle huopaa tai kankaita käyttämällä on tuskin minkäänlaisia rajoja. Jopa vettähylkivät vaihtoehdot ovat toteutettavissa ja voidaan sovittaa täydellisesti yksilöllisiin vaatimuksiin. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavissa liimapinta. Tarkka ja erittäin luja kiinnitys onnistuu sen avulla helposti maallikoltakin. Vaahtomuovin taustapuoli pinnoitetaan koneellisesti liimajärjestelmällä, joka ei sisällä liuotinaineita. Liiman päälle tulee lopuksi helposti irrotettava suojapaperi. Nyt mikään ei enää ole helpon kiinnityksen esteenä. Yksi kaunis ja helposti kiinnitettävä ratkaisu on upottaa akustiikkalevyt alumiinikehyksiin. Kehykset kiinnitetään sitten erikoisvalmisteisilla värähtelytulpilla seinään tai ripustetaan katosta roikkumaan.

Tarvitsetko apua?
Yhteystiedot kysymyksiä varten

Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Ammattimaisten suunnittelijoidemme maksuttomassa neuvonnassa löydämme sinulle hyvän akustiikkaratkaisun.

+49 2403 / 83830 - 22
maanantai – perjantai
klo 8.00 – klo 17.00

sales@aixfoam.fi
päivittäin klo 00.00 – 24.00

aixFOAM Shop

Tutustu aixFOAM-verkkokauppaamme ja löydä sopiva äänieristys: Vähemmän melua ja parempi akustiikka suoraan valmistajalta saatavilla ääniabsorbenteilla.

Etsi äänieristys
Callcenter user-circle logout