Haku
aixFOAM-äänieristys vastaanottorakennuksissa ja puhelinkeskuksissa

Akustointi huoneissa ja rakennuksissa

Hyvää akustiikkaa tarvitaan erityisesti sellaisissa huoneissa ja rakennuksissa, joissa tehdään töitä. Se luo perustan tarvittavalle työrauhalle ja keskittymiselle, parantaa puheen ymmärtämistä, huolehtii kuulomme suojaamisesta tai estää melun kuulumisen ulos. Mutta myös asuintiloissa hyvä akustointi vaikuttaa ratkaisevasti hyvinvointiin.

Akustiikassa olevat puutteet huomataan usein huoneiden tai rakennusten remontoinnin yhteydessä tai jopa vasta sen jälkeen. Ne ilmenevät liian suurena meluna tai hyvin ohutseinäisten seinien tai kattojen vuoksi. Syynä siihen on usein liian kevyt rakennustapa tai vanhentuneet tai puuttuvat eristemateriaalit. Seurauksena on hirvittävän huono rakennusakustiikka, mikä häiritsee asukkaiden elämää ja hyvinvointia.

Ääntä heijastavien pintojen koolla ja seinien ja kattojen rakennustavalla on tässä suurin vaikutus rakennuksen akustiikkaan. Siksi asennusta varten on valittava paikallisia olosuhteita vastaten oikeat akustiikkamateriaalit sekä otettava huomioon ääneneristykseen (Mitä ääneneristys on?) ja äänenvaimennukseen (Mitä äänenvaimennus on?) tulevien materiaalien hyvin toimiva yhteispeli.

Me aixFOAM-yhtiössä olemme ottaneet tehtäväksi olla tukenasi, sekä korkealaatuisten akustiikkavaahtomuovien että myös asiantuntevan neuvontamme kautta – näin sinä saat parhaan mahdollisen huoneakustiikan ja juuri sinun tarpeisiisi sovitettuna.

Seuraavasta löydät muutamia kiinnostavia ja ehkä avuksi olevia teemoja, jotka koskevat akustointia huoneissa ja rakennuksissa.

Tarvitsetko apua?
Yhteystiedot kysymyksiä varten

Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Ammattimaisten suunnittelijoidemme maksuttomassa neuvonnassa löydämme sinulle hyvän akustiikkaratkaisun.

+49 2403 / 83830 - 22
maanantai – perjantai
klo 8.00 – klo 17.00

sales@aixfoam.fi
päivittäin klo 00.00 – 24.00

aixFOAM Shop

Tutustu aixFOAM-verkkokauppaamme ja löydä sopiva äänieristys: Vähemmän melua ja parempi akustiikka suoraan valmistajalta saatavilla ääniabsorbenteilla.

Etsi äänieristys
Callcenter user-circle logout