Haku

Täydelliseen esiintuloon messuilla

Me tuemme sinua suuressa esiintulossasi: aixFOAM-äänenvaimennus messuosastolla.

  • Hiljaisempi äänimaailma ja vähemmän melua messuosastolla
  • Parempi akustiikka, helpompi keskustella kiinnostuneiden kanssa
  • Enemmän rauhaa ja tilaa messutuotteiden esittelyyn
  • Äänenvaimennusratkaisut, jotka voidaan asentaa näkymättömiin osastollasi
  • Yksilöllisesti suunniteltavissa olevat ääniabsorbentit, joihin voidaan painaa haluttu mainoskuva

Lue tästä lisää messuosaston äänenvaimennuksesta.

Kaikki hyvä tulee ylhäältä

Katon ääneneristys: Tutustu absorbentti-levyihimme, kun haluat enemmän rauhaa ja kirkkaan akustiikan!

löydä nyt!

Kaikkien aikojen tehokkain ääneneristys

Plus-palosuojauksen omaavat aixFOAM Premium - elementit määrittävät ääneneristyksen uudelleen.

Valitse nyt

Product Finder

Sijainti

Katto

Seinä

Lattia

Taulukko

Optiikka

Sileä pinta

Strukturoitu pinta

Huopapinta

Akustinen kangaspinta

Kiinnitysjärjestelmä

Itseliimautuva

Ripustusjärjestelmä

Asennuskasetti alumiinia, eloksoitua

Köysijärjestelmä

Tuotteet ilman kiinteää asennusta

Magneettinen

Melun lähde

Ilmasta kantautuva ääni, keskitaajuus

Ilmaääni, korkeataajuinen

Ilmasta kantautuva ääni, matala taajuus

Rakenteista kantautuva ääni

Matching products: Nollaa suodatin

Classic Line

Professional Line

Enemmän valinnanvaraa?

PROFESSIONAL LINE -valikoimastamme löydät korkeamman palosuojauksen, lisämalleja, tulostettavia elementtejä ja paljon muuta.

Yksilölliset kyselyt

Oletko suurasiakas? Tarvitsetko muita toimitusmääriä kuin verkkokaupassa olevat? Onko sinulla erityistoiveita suojauksesta tai erityiset lähetys- ja toimitusehdot? Kerro meille toiveistasi!

Yhteystietosivulle

Äänenvaimennus messurakennuksessa – hyvä akustiikka messuosastoosi

Äänenvaimennuksen tarkoituksena on messuilla luoda rauhallinen, rentoutunut ja myyntiä edistävä ilmapiiri. Messujen ja näyttelyiden kiireiden edestakainen tungos tulee eristää ja omien palvelujen ja tuotteiden esittelylle on luotava rauhallinen tila. Mutta missä piilevätkään messuhallien ja messuosastojen äänenvaimennukseen liittyvät haasteet ja mitä mahdollisuuksia on niistä selviämiseen?

Mitä haasteita on messurakennuksen äänenvaimennuksessa?

Lukuisat vierailijat, keskustelut ja tuote-esittelyt panevat melutason nousemaan nopeasti messu- ja näyttelyhalleissa. Pitkäkäytäväiset tilat, suuret hallit ja kovat rakennusmateriaalit, kuten lasi, teräs ja betoni, edistävät jälkikaiuntaa ja pitkiä jälkikaiunta-aikoja näissä tiloissa ja synnyttävän levottoman akustiikan. Ääniabsorbenttien käyttö messuosastolla auttaa absorboimaan ympäristömelua ja vähentämään jälkikaiuntaa.
Messujen äänimaailma on kirjava ja kiireinen. Tungokseen asti ihmisiä, innostuneita keskusteluja ja tuote-esittelyjä. Äänenpainetaso kipuaa nopeasti korkealle. Ääniabsorbentit laskevat messuosaston melutasoa ja vähentävät jälkikaiuntaa messuhallissa.
Messuhallissa vallitsee hektinen kiire ja melu – äänenvaimennus tuo rauhaa.

Mitä mahdollisuuksia messuosastolla on äänenvaimennukseen?

Ääniabsorbenttien käyttöön messuosastolla tai messurakennuksessa on erilaisia vaihtoehtoja, joilla melutaso saadaan laskemaan ja akustiikka paranemaan.

Näkymätön äänenvaimennus messuosastolla

Ääntä absorboivat elementit voidaan yhdistää messuosastoon piilotetusti ja näkymättömiin. Sitä varten äänieristematot integroidaan välikerroksena messuosaston seiniin. Tähän tila-tilassa-suunnitteluun soveltuvat tasaiset, ääntä absorboivat levyt, mutta myös akustiikkarouhepuristetta olevat äänieristelevyt.

Akustisesti tehokas ja ulkonäöltään ihastuttava – näkyvissä olevat äänenvaimennusratkaisut messuosastolla

Ääntä absorboivat elementit voidaan sijoittaa messuosastolle tietenkin myös näkyviin. Tällöin melunvaimennuksessa ei ole pelkästään kyse akustisesta toimivuudesta, vaan myös silmiä miellyttävästä ulkonäöstä. aixFOAM-verkkokaupastamme löydät erittäin tehokkaita ääniabsorbentteja, jotka ovat samalla kauniita. Voit valita eri väri-, profiili- ja pintavaihtoehdoista toivemallisi.

Perinteisten levymäisten ääniabsorbenttien lisäksi on myös vapaasti seisovia akustiikkaelementtejä, kuten pylväitä ja väliseiniä sekä akustiikkapurjeita. Ne parantavat messuosastosi akustiikkaa tuntuvasti ja vähentävät melua. Katso näitä elementtejä Architect Line-luokastamme.

Verkkokauppamme vakiomallisten ratkaisujen ohella voimme valmistajana valmistaa myös juuri sinulle suunniteltuja tuotteita. Uusinta tekniikkaa olevilla CNC-ohjatuilla leikkaus- ja jyrsintäkoneilla saamme akustiikkavaahtomuovin melkein jokaiseen ajateltavissa olevaan muotoon ja sovitamme sen täydellisesti messuosastoosi. Kun tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä alan asiantuntijoihimme. He neuvovat sinua maksutta.

Messuosaston hyvä akustiikka mahdollistaa onnistuneet keskustelut asiakkaiden ja liikekumppanien kanssa.
Messujen äänimaailma hallinnassa: Ääniabsorbentit luovat messuosastossa rauhallisempia alueita hektiseen messutunnelmaan. Sillä mikään ei ole niin tärkeää asiakkaiden ja liikekumppanien saamiseksi kuin viihtyisä paikka, minne vetäytyä keskustelemaan kaikessa rauhassa.

Yksilöllisesti painetut ääniabsorbentit mainospintana

Aivan erityisen näyttävän vaikutuksen tekevät messuosastolla yksilölliset akustiikkakuvat tai vapaasti seisovat akustiikkapylväät, joissa on mainospainatus. Sellaisia löydät Architect Line-luokastamme. Näiden erikoismallisten ääniabsorbenttien kohdalla voit itse ryhtyä messuosastosi äänenvaimennuksen suunnittelijaksi. Voit painattaa näihin absorbentteihin melkein minkä tahansa kuvan, esimerkiksi yrityksesi logon. Käytä siis messuosaston äänenvaimennuselementtejä helposti yhtenä mainospintana lisää.

Miten äänenvaimennus onnistuu messu- ja näyttelyhalleissa?

Akustiikan paranemiseen ja vierailijoiden ja näytteilleasettajien viihtyvyyteen ei vaikuta pelkästään itse messuosastolla olevien ääniabsorbenttien käyttö. Äänenvaimennus on järkevää myös koko messuhallissa tai näyttelytilassa. Absorbentit imevät ääntä ympäristöstä ja vähentävät jälkikaiunta-aikaa tilasta. Tällä voidaan vaimentaa lukuisien äänilähteiden kerrostumista ja parantaa kommunikointia. Käytännössä hallin katosta vapaasti riippuvat akustiikkaelementit ovat osoittautuneet erityisen hyviksi.
Sopivan äänenvaimennuksen löytämiseksi messuhalliin suosittelemme maksutonta akustiikkaneuvontaamme. Hallien äänenvaimennuksesta voit lukea lisää aixFOAM-tietoliitteestämme (Saksa).

Liitteeseen (Saksa)

Messu- tai näyttelyhallin kattoon kiinnitetyt ääniabsorbentit vähentävät melua ja tekevät akustiikan paremmaksi.

Miten tärkeää on ottaa palosuojaus huomioon messuosaston ääniabsorbenttien valinnassa?

Sopivien ääniabsorbenttien valinta määräytyy ratkaisevasti niiden tilojen palosuojausmääräyksistä, joihin messuosasto tullaan pystyttämään. Ota siksi ennen absorbenttien ostoa ja osaston rakentamista selvää voimassa olevista palosuojausmääräyksistä.

Ääntä absorboivia aixFOAM-tuotteita on saatavissa eri palosuojaluokissa. Architect Line-luokituksen absorbentit, joissa on merkintä MH, on sertifioitu esim. palosuojastandardin DIN 4102 B1 mukaisesti. Tämä standardi koskee yleensä julkisia ja liiketoiminnallisia rakennuksia, joiksi tavallisesti myös messuhallit lasketaan.

Miksi aixFOAM-äänenvaimennuselementit ovat paras valinta messurakennukseesi?

Luodaksesi viihtyisän ja myyntiä edistävän ilmapiirin messuosastoosi tarvitset ammattimaisen kumppanin auttamaan sinua äänenvaimennuksen suunnittelussa. Valmistamme jo yli 60 vuoden kokemuksella korkealaatuisia ääniabsorbentteja ”Made in Germany” ja tiedämme, mikä on tärkeää hyvässä akustiikassa ja onnistuneessa messuesittelyssä. Tuotteidemme jatkuvalla kehittämisellä ja pitämällä korvat auki asiakkaidemme tarpeille, voimme tänään tarjota sinulle tehokkaita ja kauniisti muotoiltuja ääniabsorbentteja.

Levymäisten standardoitujen ratkaisujen ohella tarjoamme messuosastosi äänenvaimennukseen myös mittatilaustyönä tehtäviä osia. Kerro toiveistasi maksuttomassa akustiikkaneuvonnassa asiantunteville suunnittelijoillemme.

Kuvake äänenvaimennin mittatilaustyönä
Valmistus
vakiomallina tai
yksilöllisesti
Icon Äänenvaimennin, jossa on profiloitu pinta
Pinnat
profiilien
valikoima
Kuvake äänenvaimentimen materiaalipaksuudet
Korkeudet
valittavissa
Kuvakkeen värivalikoima vaahto
Värin valinta
toiveen mukaan
Icon-palosuojavaahto
Palosuojaus
eri luokkia
Icon Äänenvaimentimien kiinnitys
Asennus
useita
vaihtoehtoja
aixFOAM-ääniabsorbentit eivät vain vähennä melua messuosastolla, vaan myös parantavat akustiikkaa ja kommunikointia. Tuotteidemme lukuisat muoto- ja värivaihtoehdot täydentävät kauniilla ulkonäöllään yrityksesi messuosaston kiinnostavuutta. Valitse suosikkisi useammasta pintaprofiilista ja asennusvaihtoehdosta – esimerkiksi kauniit alumiiniset asennuskasetit. Messuosastosi absorbenttien helppoon asennukseen saat aixFOAM-äänieristematot myös kätevällä liimapinnalla varustettuna. Äänenvaimennustuotteemme ovat lisäksi saatavissa eri paloluokissa ja siten ne osaltaan huolehtivat tarvittavasta paloturvallisuudesta.

Nyt kun olet harkitsemassa asiaa: Hae täydellinen äänenvaimennus messuosastoosi!

Valitse nyt aixFOAM-tuotteistamme messuosastoosi sopiva äänenvaimennus tai käytä hyväksesi maksutonta neuvontaamme. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun messuosastoosi tai messu- tai näyttelyhalliin.

Voit tietenkin Architect Line-tuotteitamme valitessasi käyttää myös kyselyvaihtoehtoa, kun olet jo päättänyt, minkä äänenvaimennustuotteen haluat. Lähetämme silloin sinulle henkilökohtaisen tarjouksen tai soitamme sinulle.

Ilmainen akustinen neuvonta aixFOAMilta

Ammattimaiset aixFOAM-suunnittelijat ovat käytettävissäsi. Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Ilmainen neuvonta
aixFOAM Äänieristys messurakentamiseen

Täältä löydät äänenvaimennuksen messuosastoosi, messuhalliin tai näyttelytiloihin.

Tuotteet
Callcenter user-circle logout