Uudenlaista äänenvaimennusta
Tutustu ääntä absorboiviin aixFOAM Premium -elementteihin saadaksesi parhaan ääneneristyksen ja lasinkirkkaan huoneakustiikan.

Kaikille, jotka haluavat enemmän

aixFOAM Premium Line -sarjamme akustiikkalevyt ovat ammattilaisen ratkaisu, kun halutaan paras ääneneristys ja lasinkirkas huoneakustiikka. Niiden voittamattomat akustiset ominaisuudet perustuvat erikoisvalmisteiseen akustiikkavaahtoon, jossa on äänen melkein täysin absorboiva hieno, avosoluinen rakenne. Kuiduton, elastinen materiaali voidaan muokata melkein mihin tahansa haluttuun muotoon. Näin siitä saadaan tarkasti valmistettuja muotoja ja profiileja. Nämä höyhenenkevyet akustiikkaelementit säilyttävät lisäksi muotonsa ja värinsä erittäin hyvin. Ne ovat vaikeasti syttyviä, vaikka niihin ei ole lisätty palolta suojaavia aineita. Siten ne täyttävät useita määräyksiä, millä varmistetaan julkisten rakennusten paloturvallisuus. Näppärät kiinnitysjärjestelmämme takaavat ääneneristyslevyjen entistä joustavamman ja helpomman asennuksen.
 
Mitä vielä odotat? Löydä juuri ne oikeat aixFOAM Premium -akustiikkaelementit!
 
   

Paras mahdollinen
äänen absorptio

Painoltaan
erittäin kevyitä

Vaikeasti syttyviä
(DIN 4102 B1)

UV-valonkestäviä,
ei kellastumista!

Näppärät
asennusjärjestelmät

aixFOAM Premium -ääneneristyslevyt ovat saatavissa kahtena eri värinä. Erittäin hyvin UV-valoa kestävä materiaali suojaa elementtejä valon aiheuttamalta vanhenemiselta ja estää kellastumisen, jopa jatkuvassa auringonvalossa.

 

Valkoharmaa

Nielee ääntä, ei valoa

Tyylikäs valkoharmaa yhdistyy hillitysti kaikenlaisiin tiloihin ja sillä on erinomainen valon heijastumisaste. Nimenomaan kattoon asennetuissa levyissä tämä on suuri etu.

Titaaninharmaa

Ääneneristyksen jättiläinen

Kaunista titaaninharmaata (tummaharmaata) olevat Premium-levyt ovat vahvoja ääneneristyksessä. Väri säilyy niissä hyvin, eivätkä ne ole arkoja lian suhteen.

 

Meidän vinkkimme: Etkö osaa valita, kumman värin haluaisit? Valitse toki molemmat! Vaaleiden ja tummien levyjen sekoituksesta syntyy kiinnostavia yhdistelmiä.

 
   

Liimapintaisena

Asennuskasetti ja
tarvikkeet tai ilman niitä

Ripustus- tai
köysijärjestelmä

Kattoon tuleva
kulmajärjestelmä

Magneettijärjestelmä

aixFOAM Premium Line

Täältä löydät kaikki Premium-akustiikkaelementit yhteen koottuina.

aixFOAM Industry Line

Täältä löydät erityisesti teollisuuteen tarkoitetut Premium-akustiikkaelementit.