Haku

Melutaso alas, tuottavuus ylös!

Siellä missä työskennellään, syntyy melua – ja siellä missä syntyy melua, esiin astuu aixFOAM. Innovatiivisilla ääniabsorbenteilla lasket melutasoa korjaamoissa ja toimistotiloissa. Tämä ei paranna ainoastaan tuottavuutta vaan myös työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyisyyttä.

Vähemmän melua ja stressiä toimistossa

Toimistotilojen lukuisat melunlähteet ja epämiellyttävä, kovista pinnoista johtuva jälkikaiku saavat päivittäin melutason nousemaan nopeasti. Melu ei ainoastaan heikennä hyvinvointia, vaan vaikuttaa myös kommunikointiin ja tuottavuuteen.
Ryhdy nyt tuumasta toimeen: Tutustu toimistotilojen äänieristykseen tarkoitettuihin aixFOAM-ääniabsorbentteihimme ja paranna tilojesi akustiikkaa heti tuntuvasti ja kestävästi. Tai anna ammattisuunnittelijoidemme neuvoa sinua maksutta.

Tuotteet Yhteydenotto

 • Vähemmän melua ja jälkikaiuntaa
 • Parempi kommunikointi, lisää keskittymiskykyä ja tuottavuutta
 • Sopiva äänieristys koko tilaan tai käyttöön suoraan työpisteellä
 • Houkutteleva ulkonäkö takaa tilan nykyaikaisen ja tyylikkään suunnittelun

Äänieristysratkaisut halleihin ja korjaamoihin

Meluisat koneet, työkalut ja ajoneuvot sekä laajat tilat tekevät äänieristyksestä tuotantohalleissa ja korjaamoissa haastavaa. Meluntorjunta ei ole tärkeää ainoastaan lain näkökulmasta, vaan se vaikuttaa myös työntekijöiden tuottavuuteen.
Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun korjaamon tai hallin äänieristykseen. Valitse aixFOAM-tuotteistamme tiloihisi sopiva äänieristys tai anna ammattisuunnittelijoidemme laatia sinulle henkilökohtainen äänieristyssuunnitelma – suoraan ja maksutta!

Tuotteet Yhteydenotto

 • Vähemmän melua, jälkikaiuntaa ja häiritsevää kaikua
 • Parantaa kommunikaatiota ja tuottavuutta työpaikalla
 • Äänieristys työ-, palo- ja tärinäsuojausta koskevien ohjeiden mukaisesti
 • Ihanteelliset jälkiasennukseen

Suojaa se, mikä on tärkeää.

Suojele työntekijöidesi terveyttä haitalliselta melulta ja sen seurauksilta. Luotettava äänieristys on tärkeää erityisesti meluisassa työympäristössä ja usein myös lakisääteinen määräys.
Valitse aixFOAM-ääniabsorbenteistamme suosikkisi tehdas- ja tuotantotiloihin tai anna ammattisuunnittelijoidemme neuvoa sinua maksutta.

Tuotteet Yhteydenotto

Paras laatu takaa optimaalisen äänieristyksen työpaikalla

 • Korkealaatuiset ja testatut raaka-aineet Saksasta ja EU:sta
 • Erittäin hienosoluinen materiaali takaa entistä tehokkaamman äänieristyksen
 • UV-estoaine parantaa valonkestävyyttä ja suojaa kellastumiselta
 • Ei muodonmuutosta eikä epämiellyttävää hajua
 • Made in Germany – tarkka valmistusprosessi nykyaikaisimmilla CNC-leikkureilla ja laitteilla

aixFOAM-ääniabsorbentit ovat ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka arvostavat myös työpaikan äänieristyksessä laatua ja tehokkuutta. Oli kyse sitten työntäyteisestä korjaamosta, laajasta tuotantohallista tai kiireisestä toimistosta, meiltä löydät sopivan äänieristysratkaisun jokaiseen tilaan.

Tuotantotilojen/korjaamoiden äänieristys Toimistojen äänieristys

Kommunikoi rentoutuneesti –työskentele tehokkaasti.

Hyvä kommunikaatio on menestyksekkään yhteistyön avain – niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. aixFOAM-ääniabsorbenteilla optimoit akustiikan ja luot otolliset puitteet keskustelulle ja ideoille.
Tutustu erityisesti toimisto- ja neuvottelutiloihin suunniteltuihin aixFOAM-tuotteisiimme tai anna ammattisuunnittelijoidemme neuvoa sinua maksutta.

Tuotteet Yhteydenotto

Suuri valikoima varmistaa parhaan mahdollisen äänieristyksen

Löydä tilaasi sopiva ääniabsorbentti.

Tuotantotilojen/korjaamoiden äänieristys Toimistojen äänieristys


Kattavaa neuvontaa.

Yli 60 vuoden kokemuksen omaavina äänieristyksen asiantuntijoina tiedämme, että sopivan äänieristyksen valintaan vaikuttavat lukuisat eri tekijät. Tämä tekee tuotteiden välillä valitsemisesta toisinaan hankalaa. Mutta ei huolta – autamme sinua ääniabsorbenttien valinnassa.

 • Maksutonta ja sitoumuksetonta neuvontaa
 • Kattavan äänieristyskonseptin laadinta
 • Halutessa suosittelemiemme aixFOAM-asennuspalvelukumppanien välitys

Tee loppu melusta ja tilan huonosta akustiikasta! Ryhdy nyt tuumasta toimeen: Käänny ammattisuunnittelijoidemme puoleen ja löydä juuri sinun tarkoitukseesi sopiva äänieristysratkaisu.


Yhteydenottoe
Callcenter user-circle logout