aixFOAM – täydelliset ääniabsorbentit
Me teemme sinun akustiikastasi paremman – jo yli 60 vuoden ajan!
Saksan länsiosassa, Aachenin lähellä (Nordrhein-Westfalen) olevassa Eschweilerin toimipaikassa on sekä huippumoderni tuotantomme että myös aixFOAM-yhtiön hallinto ja myynti. Tehdashalliemme sisäpuolella kaikki pyörii jokaisen eri alueen täydellisen akustiikan ja asiakkaidemme tyytyväisyyden ympärillä. Oli sitten kyse akustiikan parantamisesta tai melun vähentämisestä. Olemme kumppanisi, kun kyseessä on äänenvaimennus. Laadultaan täysipainoiset ääniabsorbentit Made in Germany – aixFOAM takaa sen.
  •  Äänenvaimennus suoraan valmistajalta
  •  Parasta laatua Made in Germany
  •  Yksilöllinen valmistus muutamassa päivässä
  •  ISO 9001:2015 sertifioitu

Yhteystiedot aixFOAM-ääniabsorbentteja

Etsitkö ääniabsorbentteja tai akustiikkaelementtejä? Löydämme yhdessä varmasti ratkaisun. Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

TYhteydenotto puhelimella
+49 2403 / 83830 - 22 aixFOAM momentan nicht telefonisch erreichbar
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17
Tilauksen käsittely

Tärkeä ohje: Ilmoita myös sähköpostilla tekemässäsi kyselyssä puhelinnumero ja kellonaika, milloin sinut parhaiten tavoittaa.

Contact us

 

Löydämme yhdessä varmasti optimaalisen akustiikkaratkaisun. Akustiikkavaahtomuovin asiantuntija vuodesta 1958 lähtien

Joustavuutemme korkealaatuisten vaahtomuovien jalostamisessa ja viimeistelyssä on yli 50-vuotisen kokemuksen ja innovatiivisten tekniikoiden tulosta. Tulevaisuuteen suuntautuneena ja asiakkaidemme kehityskumppanina olemme jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme ja investoineet automatisoituihin työvaiheisiin ja nykyaikaiseen CNC-tekniikkaan.

Asiantuntijatiimimme on mielellään apunasi

Tieto tekee varmaksi: Jokainen tiimimme jäsen on sitoutunut innovatiiviseen ajatteluun, jolla mittatilaustyönä tehtävät erikoisratkaisut toteutetaan kitkattomasti ja parhaimpana laatustandardina. Huolellisesti valitut raaka-aineet melkein kaikkina käytettävissä olevina vaihtoehtoina muodostavat edellytykset lukuisille luoville ja taloudellisille ongelmanratkaisuille.

aixFOAM esittäytyy tekniikaltaan huipputasoisena uudelleen organisoidussa toimipaikassaan. Kaikkiaan 6000 neliömetrin liikepinta-alalla tuotetaan täällä kaikki aixFOAM-tuotteet optimoitujen työvaiheiden ja valmistusmenetelmien avulla. Pitkälle aikavälille tehdyt hankinnat ja loppuunsa hiottu logistiikka tekevät aikataulujen pitämisestä vahvuutemme.