Haku

Niin ihanaa voi hiljaisuus olla.

Ovien aixFOAM-eristesarjat ihastuttavat akustisten ominaisuuksiensa lisäksi ennen kaikkea ainutlaatuisella, suojatulla muotoilullaan. Tarkasti valmistetut elementit, joissa on korkealaatuinen ja helppohoitoinen huopapinta, tekevät jokaisesta ovesta kiinnostavan katseenvangitsijan. Ovessa on kahvalle ja lukolle muotoonleikattu syvennys, minkä ansiosta ovi on edelleen täydessä toimintakunnossa – ja tehokkaasti ääntä eristävänä! Värien suuri valikoima, mukautus kaikkiin vakiomallisiin ovimittoihin sekä helppo asennus tekevät tästä sarjasta hyvän valinnan.
Valitse nyt oviisi aixFOAM-eristesarjat (DOORIE) ja saat enemmän väriä ja rauhaa huoneisiin!
Lue lisää Sarjat!

Yksi kuva sanoo...

...enemmän kuin tuhat sanaa ja siksi annamme ovien aixFOAM-eristesarjan kuvien puhua puolestaan.
Lue lisää Sarjat!

Sopii. Aina.

Eristesarjamme valmistetaan tarkasti sopiviksi. Valitse vain tavallisimmista vakioleveyksistä ja -korkeuksista omien oviesi kyseiset mitat. Näin sinun ei tarvitse käsitellä tai leikata levyjä enää sen jälkeen.
Lue lisää Sarjat!

Helposti asennettu, täysin ilman mittausta

Ovien aixFOAM-eristesarjoissa on liimapinta. Sen ansiosta ne on yhtä helppo kiinnittää ovilevyyn kuin tarrat. Ovien eristesarjan lisäksi saat tarkat asennusohjeet sekä kätevät asennusapuvälineet ja oikean etäisyyden asetusta helpottavat välineet. Näin mittaamisesta ja kiinnityksestä tulee lastenleikkiä.
Lue lisää Sarjat!

Uudenlaista tilasuunnittelua

Ovien aixFOAM-eristesarjoilla tuot aivan uutta ilmettä sisustukseen. Kauniiden valkoisten ja harmaiden sävyjen tai levollisten maan- ja luonnonvärien ansiosta sarjat yhdistyvät hillitysti huoneen muuhun sisustukseen. Loistavan kirkkaat värimme tuovat huoneeseen sen sijaan vielä enemmän yksilöllistä ilmettä.
Lue lisää Sarjat!

Värikäs on kaunista.

Valitse 20 kauniista väristä oma suosikkisi!
Sarjat!
aixFOAM Oven eristyssetti asennettavaksi oven karmin sisäpuolelle

Tyyppi A: Ovilevy sisäpuolella

Valitse tästä oma sarjasi, joka kiinnitetään ovenkarmien sisäpuolelle.

Valitse nyt!
aixFOAM Oven eristyssetti asennettavaksi oven karmin ulkopuolelle

Tyyppi B: Ovilevy ulkopuolella

Valitse tästä oma sarjasi, joka kiinnitetään ovenkarmien ulkopuolelle.

Valitse nyt!
Callcenter user-circle logout