”Tyylikäs ratkaisu sointiin” – aixFOAM-äänenvaimennuslevyt hifi-studiossa

Hifi-journal.de -lehden tiimi teki täydellisen muutoksen kuuntelutilansa akustiikkaan. Sitä varten nämä audio- ja tekniikkaekspertit valitsivat meidän huopapintaiset SH006-äänenvaimennuslevymme sekä SH012-bassovaimentimet – ja tietenkin he kirjoittivat kaiken kokemuksistaan, jotta lukijatkin saivat lukea niistä.

Toimittaja Matthias Fengler kuvaa artikkelissaan kuuntelutilassa vallitsevaa ongelmaa: Epämiellyttävä jälkikaiunta ja epäselvä sointi – melkein jo kauhuskenaario huoneessa, jota käytetään kokouksiin, mutta ennen kaikkea myös musiikin kuunteluun ja elokuva-arvosteluihin.

Miten kuuntelutilan optimointi sujui vaihe vaiheelta, alkaen valmisteluista aina ääniabsorbenttien asennukseen ja niiden tuomaan vaikutukseen, sen voitte parhaiten lukea hifi-journal.de -lehdestä (saksankielinen).

Täydellisen kertomuksen, mukaan lukien valokuvat, mittauskäyrät ja ennen-jälkeen-äänitykset, löydät TÄÄLTÄ.

Kuka Matthias Fengler oikeastaan on?
Matthias Fengler vom HiFi-Journal

Matthias Fengler on hifi-journal-lehden varapäätoimittaja. Tämä puhdas verkkolehti tarjoaa alan kokeneille lukijoille ja kaikille kiinnostuneille vuodesta 2014 lähtien mahdollisuuden tiedon lisäämiseen ja tietojen vaihtoon. Sitä varten hifi-journal julkaisee päivittäin kuluttajaelektroniikan ja hifi-alan ajankohtaisia uutisia sekä laajoja ja riippumattomia tuotetestejä. Lisäksi se ylläpitää tiedonvaihtoon tarkoitettua foorumia. Sen toimittajat koostuvat kirjavasta joukosta, jossa he täydentävät loistavasti toisiaan ja pystyvät siten välittämään lukijoille keräämästään suuresta kokemuksesta. Toimittajien iällä ei ole mitään merkitystä, vaan juuri se tekee lehdestä kiinnostavan.

Verkkolehti hifi-journal.de

aixFOAM-ääniabsorbentit täydelliseen kuuntelunautintoon:


Kätevällä liimapinnalla tai joustavina asennuskasetteina: Värillisellä huopapinnalla varustetut SH006-äänenvaimennuslevyt lukeutuvat kotiteatterien, hifi-studioiden ja musiikkihuoneiden suosituimpiin tuotteisiin.