Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta (SH0061)
Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta (SH0061)
Art.nr.: SH0061
Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta (SH0061)
Art.nr.: SH0061

Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta (SH0061)

Art.nr.: SH0061
Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta
 • Pinta: pintakerros tekstiiliä (100 cm x 50 cm)
 • Ominaisuus: vettähylkivä, suojattu pinta
 • Väri: tekstiili: musta / absorptiovaahto: antrasiitti
 • Käyttö: koneenrakennus, verhoukset, ohjaamot
5 yksinkertaisessa vaiheessa täydelliseen akustiikkaan:

Pakolliset kentät

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Valmis konfiguroitu? Tässä se jatkuu
Sinun valintasi:
Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17

Email: sales@aixfoam.com
24 tuntia vuorokaudessa
Mitä laatikossa on?
Saat 1 pakkausyksikön, jossa on seuraava sisältö:

Akustiikkalevy, jossa kestävä tekstiilipinta (SH0061)
Art.nr. SH0061

1 Pack =
= 1
109,15 €
sisältää. 19 % ALV

Optisesti laadukas akustiikkalevy, jossa tekstiilipinta

Formaatti Korkeus Absorptioaste DIN 52212 mukaisesti
mm mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 30 0,10 0,50 0,78 0,63 0,49 0,53
1000 x 500 50 0,17 0,73 0,71 0,59 0,59 0,70
1000 x 500 80 0,23 0,75 0,73 0,64 0,62 0,59

Absorptioasteen mittaukset tehtiin polyesteria olevista akustiikkavaahdoista.

Tekstiilipinnalla varustetun akustiikkalevyn ominaisuudet

 • Ulkonäöltään kauniiksi käsitelty tekstiilipinta
 • Tekstiiliä oleva akustiikkapinta vaimentaa ääniä akustiikkaytimen lisäksi
 • Sopii ihanteellisesti laajakaista-absorbentiksi.
 • Pinta on vettähylkivää.
 • Valinnaisesti saatavissa valmiiksi käsiteltynä akustiikkalevynä, jossa on liimapinta takapuolella.
 • Helppo leikata oikeaan muotoon.
 • Saatavissa valinnaisesti yhdistelmätuotteena, jossa on alapuolessa tärinänestokerros.

Flexible Akustikplatte mit robuster Oberfläche zum Einsatz in der Industrieakustik - Beispielanwendung Tämä akustiikkalevy on käytettävissä monipuolisesti laajan absorptiospektrinsä ansiosta. Erikoisvalmisteinen absorptiosisus on viimeistelty korkealaatuisella, vettä hylkivällä akustiikkahuopapinnalla. Akustiikkahuopapinnan ja absorptiovaahtosisuksen yhdistelmästä saadaan lopputuotteena tehokas äänenvaimenninelementti, jonka melun absorptiospektri on laaja ulkonäön ollessa samalla kaunis.


Huomautus  
Haluamme muistuttaa, että nämä aixFOAM-äänieristematot valmistetaan aina tilauskohtaisesti ottaen huomioon ne lukuisat eri vaihtoehdot, jotka valmistajana pystymme tarjoamaan. Näin jokainen asiakas saa meiltä oman henkilökohtaisen aixFOAM-äänenvaimennustuotteensa, joka valmistetaan toiveiden mukaisesti juuri hänen tarpeisiinsa.

Pakkausyksikkö
materiaalipaksuuden mukaan (löytyy tilausikkunan otsikon Formaatti alta hintalaskurista).


Pintaviimeistelyn taustatiedot

Tekstiilipintaisia akustiikkalevyjä käytetään usein konehuoneissa esimerkiksi generaattorien tai lämmityslaitteiden vuoksi syntyvän melun pitämiseksi mahdollisimman vähäisenä ja siten melun aiheuttaman ympäristökuormituksen pitämiseksi kurissa. Kun käytössä on lisäksi palolta suojaavat lisäaineet, akustiikkamatot täyttävät myös eri palontorjuntamääräyksien vaatimukset ja ne voidaan siten asentaa ongelmitta vastaaviin tiloihin. Akustiikkalevyjen asennus voidaan tehdä joko oman ratkaisun pohjalta tai käyttämällä eloksoitua alumiinia olevia esivalmisteltuja asennuskasetteja. Saatavissa on myös liimapintaisena malli. Nämä akustiikkalevyt sopivat teollisuuden ja erilaisten yrityksien käyttöön, mutta tarjoavat myös nikkaroijille lukuisia mahdollisuuksia. Esimerkiksi kuorma-autoissa voidaan melua sisätiloissa vähentää selvästi ja tietokoneiden ja muiden IT-laitteiden aiheuttamaa melukuormitusta voidaan huomattavasti laskea käyttämällä akustiikkahuopaa. Valittavissa olevien eri värien ansiosta eristys voidaan toteuttaa ulkonäöllisesti ilman ongelmia ja sovittaa omiin henkilökohtaisiin toiveisiin.

Väri
akustiikkahuopa musta / absorptiovaahto antrasiitti

Asennusvaihtoehdot
aixFOAM liimapintaiset tuotteet
Tässä absorbentin takapuoli pinnoitetaan tehtaalla koneella liuotinainetta sisältämättömällä liimajärjestelmällä ja peitetään laineripaperilla. Ennen liimausta asiakkaan on vedettävä tämä laineripaperi irti.
  
aixFOAM raskasmattolaminointi
Painava, erittäin taipuisa kalvo ilman sisävahviketta, mineraalinen täyttö. Tässä raskaassa akustiikkakalvossa on keskimääräistä suurempi neliömetripaino, jonka ansiosta matalat taajuudet ja materiaalivärähtelyt vaimentuvat. Raskasmaton koostumus antaa sille erinomaiset vaimennusominaisuudet, myös alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi materiaali on palosuojattu ja tässä valintavaihtoehdossa laminoidaan perusmateriaalina aixFOAM-perustuotteeseesi. Vaihtoehtoisesti aixFOAM-raskasmatto SH0131 on saatavissa myös erillisenä tuotteena (katso tuotteiden yleiskuvaa).

Raskasmaton käsittelyohje
Raskasmatoissamme on niihin erikseen kehitetty laadukas, akryylipohjainen liimajärjestelmä. Raskasmatto tulee liimata liimamenetelmällä vain makroalueeltaan sileisiin pintoihin (pelti, alumiini, jne.). Karkeilla pinnoilla liimamenetelmän vaikutus on rajoittunut ja sitä voidaan käyttää vain asennusapuna. Tarkempaa tietoa löydät teknisistä tietolehdistämme ja käsittelyohjeista, joita lähetämme sinulle mielellämme ilmaiseksi.

aixFOAM asennus-/ripustuskasetti
Tästä saat erittäin korkealaatuisen asennusmahdollisuuden. aixFOAM-kasetit valmistetaan eloksoidusta alumiinista ja ne tekevät jokaisen aixFOAM-perustuotteen premium-absorbentiksi. Tällä vaihtoehdolla sinulla on mahdollisuus asentaa vaimennuselementtisi pystyyn, poikittain tai katosta riippuvaksi, ja tietysti voit milloin vain myös jälleen irrottaa sen. aixFOAM-asennus- ja ripustuskasettiin kiinnitetään tehtaalla valmiiksi valitsemasi aixFOAM-absorbentti. Vaihtoehtoisesti löydät asennus-/ripustuskasetin erillisenä tuotteena ilman vaimennuselementtiä eri pakkausyksikköinä kategoriasta ”Lisävarusteet”. Ammattimaista asennusta varten löydät samoin kategoriasta ”Lisävarusteet” aixFOAM-värähtelytulpat tai vaihtoehtoisesti aixFOAM-ripustusjärjestelmän. Akustisen vaikutuksen lisäys! aixFOAM Asennus- ja ripustuskaseteissa on sen ohella, että ne toimivat kantavina elementteinä, fysikaalisesti tarkasteltuna ominaisuus, jolla ne niin sanotun ”vastavärähtelyilmiön” avulla vaimentavat matalia akustisia taajuuksia ja siten lisäävät valitsemasi aixFOAM-ääniabsorbentin absorptioastetta pientaajuusalueella (resonaattori).Tärkeää tietoa tästä löytyy tuotteen aixFOAM-asennus-/ripustuskasetti kohdalta tuotealueesta ”Lisävarusteet”.

Materiaalit      
Paloluokka FMVSS302 DIN 75200 (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)
Paloluokka DIN 4102 B2 (ainoastaan aixFOAM-liimamenetelmän kanssa) (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)
Tarkemmat tiedot toimitettavista paloluokista löydät kohdasta Perustietoa akustiikasta..
Ilmoitetut paloluokat koskevat ainoastaan valittua akustiikkavaahtomuovia. Akustiikkavaahtomuoveissa, jotka on sertifioitu paloluokan DIN 4102 B1 tai B2 mukaan, voimme vahvistaa paloluokan tavallisesti myös liimapintaominaisuuden kanssa.
Kyseisen paloluokan tarkan luettelon löydät teknisistä tietolehdistämme.

Formaatit
JKaikki aixFOAM-tuotteet ovat saatavissa eri materiaalipaksuuksina ja niihin kuuluvina pakkausyksikköinä.

Suositus
”Hinnat”-alueella tarjoamme sinulle lisävarusteena laminoinnin raskasmatolla. Tämän vaihtoehdon myötä saat tuotteen, joka ilmaäänien lisäksi vaimentaa myös runkoääniä.

Käyttöalueet

 • konehuoneiden äänieristys
 • akustointiverhoukset
 • ohjaamojen äänieristys
 • melusuojaus työmaakoneissa
 • äänieristys maatalouskoneissa
 • ilmastointiasennukset
 • koneenrakennuksen akustiikka

Suosittelemme seuraavia lisävarusteita tähän tuotteeseen: