Rouhepuristelevy äänieristykseen (SH0071)
Rouhepuristelevy äänieristykseen (SH0071)
Art.nr.: SH0071
Rouhepuristelevy äänieristykseen (SH0071)
Art.nr.: SH0071

Rouhepuristelevy äänieristykseen (SH0071)

Art.nr.: SH0071

Sileät rouhepuristeabsorptiolevyt

 • Pinta: sileä (100 cm x 50 cm)
 • Väri: monivärinen
 • Käyttö: koneiden suojarakenteet, laivojen äänenvaimennus, moottorit, moottoritilat, koneiden eristys
4 yksinkertaisessa vaiheessa täydelliseen akustiikkaan:

Pakolliset kentät

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Valmis konfiguroitu? Tässä se jatkuu
Sinun valintasi:
Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17

Email: sales@aixfoam.com
24 tuntia vuorokaudessa
Mitä laatikossa on?
Saat 1 pakkausyksikön, jossa on seuraava sisältö:

Rouhepuristelevy äänieristykseen (SH0071)
Art.nr. SH0071

1 Pack =
= 1
93,06 €
sisältää. 19 % ALV

Akustiikan rouhepuristeabsorptiolevyt tehokkaaseen äänieristykseen

Formaatti HöheAbsorptioaste DIN 52212 mukaisesti
mm mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

Ominaisuudet rouhepuristeabsorptiolevyjen äänieristyksessä

 • Erittäin hyvät vaimennusominaisuudet suuren massan ansiosta.
 • Käytettävissä ihanteellisesti sisätilojen äänieristykseen, tärinän aiheuttaman melun vaimennukseen ja runkoäänien eristämiseen.
 • Suuri kuormitettavuus elastisuuden säilyessä.
 • Leikattavissa helposti mattoveitsellä.


Huomautus
WHaluamme muistuttaa, että nämä aixFOAM-äänieristematot valmistetaan aina tilauskohtaisesti ottaen huomioon ne lukuisat eri vaihtoehdot, jotka valmistajana pystymme tarjoamaan. Näin jokainen asiakas saa meiltä oman henkilökohtaisen aixFOAM-äänenvaimennustuotteensa, joka valmistetaan toiveiden mukaisesti juuri hänen tarpeisiinsa.

Toleranssi
Valmistamme tämän tuotteen DIN 7715 osan 5 P3 mukaisesti.

Pakkausyksikkö
jmateriaalipaksuuden mukaan pakkausyksikkö näkyy kentässä ”Formaatti”.

Akustiikkarouhepuristeen ominaisuudet äänieristyksessä
aixFOAM-rouhepuristeabsorptiolevyt ovat äänieristemattoja, joilla on erittäin suuri massa ja jotka sen vuoksi vaimentavat ennen kaikkea hyvin matalia taajuuksia. Näiden äänieristemattojen asennukseen on käytettävissä eri mahdollisuuksia. Liimapinnalla varustetut äänieristematot ovat helposti asennettavissa. Niiden takapuoli pinnoitetaan liimalla ja peitetään erikoisvalmisteisella laineripaperilla, joka vain vedetään irti ennen liimausta. Näin äänieristemattojen kiinnityksestä tulee lastenleikkiä ja se onnistuu myös maallikolta ilman sen suurempia taitoja. Äänieristemattojen liimauksen ohella aina on mahdollista tehdä kiinnitys asennus-/ripustuskasettien avulla. Ne toimitetaan esiasennettuina ja voidaan helposti kiinnittää niin sanottujen värähtelytulppien avulla. aixFOAM-rouhepuristeabsorptiolevyjä voidaan käyttää monien mahdollisuuksiensa ansiosta mitä erilaisimpien alueiden äänieristykseen - silloinkin kun äänieristyksen tavalliset menetelmät eivät tepsi tai niitä ei voida käyttää. Ne ovat ihanteellisia koneiden eristykseen, moottorien kotelointiin, konehuoneiden vaimennukseen ja moottoritilojen eristykseen. Lisäksi aixFOAM-rouhepuristeabsorptiolevyt sopivat erinomaisesti ovien eristämiseen.

Väri
monivärinen

Asennusvaihtoehdot
aixFOAM liimapintaiset tuotteet
Tässä absorbentin takapuoli pinnoitetaan tehtaalla koneella liuotinainetta sisältämättömällä liimajärjestelmällä ja peitetään laineripaperilla. Ennen liimausta asiakkaan on vedettävä tämä laineripaperi irti.
  
aixFOAM raskasmattolaminointi
Painava, erittäin taipuisa kalvo ilman sisävahviketta, mineraalinen täyttö. Tässä raskaassa akustiikkakalvossa on keskimääräistä suurempi neliömetripaino, jonka ansiosta matalat taajuudet ja materiaalivärähtelyt vaimentuvat. Raskasmaton koostumus antaa sille erinomaiset vaimennusominaisuudet, myös alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi materiaali on palosuojattu ja tässä valintavaihtoehdossa laminoidaan perusmateriaalina aixFOAM-perustuotteeseesi. Vaihtoehtoisesti aixFOAM-raskasmatto SH0131 on saatavissa myös erillisenä tuotteena (katso tuotteiden yleiskuvaa).   

Raskasmaton käsittelyohje
Raskasmatoissamme on niihin erikseen kehitetty laadukas, akryylipohjainen liimajärjestelmä. Raskasmatto tulee liimata liimamenetelmällä vain makroalueeltaan sileisiin pintoihin (pelti, alumiini, jne.). Karkeilla pinnoilla liimamenetelmän vaikutus on rajoittunut ja sitä voidaan käyttää vain asennusapuna. Tarkempaa tietoa löydät teknisistä tietolehdistämme ja käsittelyohjeista, joita lähetämme sinulle mielellämme ilmaiseksi.

aixFOAM asennus-/ripustuskasetti
Tästä saat erittäin korkealaatuisen asennusmahdollisuuden. aixFOAM-kasetit valmistetaan eloksoidusta alumiinista ja ne tekevät jokaisen aixFOAM-perustuotteen premium-absorbentiksi. Tällä vaihtoehdolla sinulla on mahdollisuus asentaa vaimennuselementtisi pystyyn, poikittain tai katosta riippuvaksi, ja tietysti voit milloin vain myös jälleen irrottaa sen. aixFOAM-asennus- ja ripustuskasettiin kiinnitetään tehtaalla valmiiksi valitsemasi aixFOAM-absorbentti. Vaihtoehtoisesti löydät asennus-/ripustuskasetin erillisenä tuotteena ilman vaimennuselementtiä eri pakkausyksikköinä kategoriasta ”Lisävarusteet”. Ammattimaista asennusta varten löydät samoin kategoriasta ”Lisävarusteet” aixFOAM-värähtelytulpat tai vaihtoehtoisesti aixFOAM-ripustusjärjestelmän. Akustisen vaikutuksen lisäys! aixFOAM Asennus- ja ripustuskaseteissa on sen ohella, että ne toimivat kantavina elementteinä, fysikaalisesti tarkasteltuna ominaisuus, jolla ne niin sanotun ”vastavärähtelyilmiön” avulla vaimentavat matalia akustisia taajuuksia ja siten lisäävät valitsemasi aixFOAM-ääniabsorbentin absorptioastetta pientaajuusalueella (resonaattori).Tärkeää tietoa tästä löytyy tuotteen aixFOAM-asennus-/ripustuskasetti kohdalta tuotealueesta ”Lisävarusteet”.

Materiaalit
Paloluokka FMVSS302 DIN 75200 (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)

Ilmoitetut paloluokat koskevat ainoastaan valittua akustiikkavaahtomuovia. Akustiikkavaahtomuoveissa, jotka on sertifioitu paloluokan DIN 4102 B1 tai B2 mukaan, voimme vahvistaa paloluokan tavallisesti myös liimapintaominaisuuden kanssa.
Kyseisen paloluokan tarkan luettelon löydät teknisistä tietolehdistämme.

Formaatit
Kaikki aixFOAM-tuotteet ovat saatavissa eri materiaalipaksuuksina ja niihin kuuluvina pakkausyksikköinä.

Suositus
”Hinnat”-alueella tarjoamme sinulle lisävarusteena laminoinnin raskasmatolla. Tämän vaihtoehdon myötä saat tuotteen, joka ilmaäänien lisäksi vaimentaa myös runkoääniä.

Käyttöalueet

 • koneiden suojarakenteet
 • äänieristys työmaa- ja maatalouskoneissa
 • moottoritilan vaimennus
 • meluntorjunta konehuoneessa
 • ääntä eristävät ovet

Suosittelemme seuraavia lisävarusteita tähän tuotteeseen: