Akustiikan eristelevyt, kalvoabsorbentit (SH0081)
Akustiikan eristelevyt, kalvoabsorbentit (SH0081)
Art.nr.: SH0081
Akustiikan eristelevyt, kalvoabsorbentit (SH0081)
Art.nr.: SH0081

Akustiikan eristelevyt, kalvoabsorbentit (SH0081)

Art.nr.: SH0081

Rouhepuristeabsorptiolevyt, joissa pintalaminointi

 • Pinta: hopea-sileä (100 cm x 50 cm)
 • Väri: sisus monivärinen
 • Käyttö: koneiden eristäminen, ilmastointikanavat, alusten moottoritilat, lämpöpumput
4 yksinkertaisessa vaiheessa täydelliseen akustiikkaan:

Pakolliset kentät

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Valmis konfiguroitu? Tässä se jatkuu
Sinun valintasi:
Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17

Email: sales@aixfoam.com
24 tuntia vuorokaudessa
Mitä laatikossa on?
Saat 1 pakkausyksikön, jossa on seuraava sisältö:

Akustiikan eristelevyt, kalvoabsorbentit (SH0081)
Art.nr. SH0081

1 Pack =
= 1
108,10 €
sisältää. 19 % ALV

Kalvoabsorbentti-eristelevyjen tuotetiedot

Formaatti HöheAbsorptioaste DIN 52212 mukaisesti
mm mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,05 0,09 0,30 0,48 0,91 0,90
1000 x 500 30 0,08 0,10 0,42 0,75 0,99 0,80
1000 x 500 40 0,12 0,22 0,75 0,89 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,18 0,30 0,83 0,92 0,88 0,91

 

Kalvoabsorbenttien ominaisuudet

 • Materiaalin pinta on laminoitu helposti puhdistettavalla, öljynkestävällä alumiinikalvolla.
 • Toimitus kätevään 1000 mm x 500 mm kokoon leikattuina levyinä.
 • Leikattavissa helposti mattoveitsellä.
 • Päätyreunat ja levyjen yhdistymiskohdat voidaan tiivistää helposti lisävarusteena saatavalla alumiiniteipillä.
 • Erittäin hyvä lämpötilojen kestävyys.
 • Erittäin hyvät vaimennusominaisuudet suuren massan ansiosta.
 • Käytettävissä ihanteellisesti sisätilojen äänieristykseen, tärinän aiheuttaman melun vaimennukseen ja runkoäänien eristämiseen.
 • Suuri kuormitettavuus elastisuuden säilyessä.

 

Lämpötilojen kestävyys  
-40 C° bis +100 C° pitkäaikaisesti (lyhytaikaisesti jopa enemmän)

Kestävyys
alifaattiset ja aromaattiset hiilivedyt, öljyt, rasvat, polttoaineet

Huomautus
Haluamme muistuttaa, että tämä aixFOAM-rouhepuriste valmistetaan aina tilauskohtaisesti ottaen huomioon ne lukuisat eri vaihtoehdot, jotka valmistajana pystymme tarjoamaan. Näin jokainen asiakas saa meiltä oman henkilökohtaisen aixFOAM-äänenvaimennustuotteensa, joka valmistetaan toiveiden mukaisesti juuri hänen tarpeisiinsa.

Toleranssi
Valmistamme tämän tuotteen DIN 7715 osan 5 P3 mukaisesti.

Pakkausyksikkö
Näkyviin tulee valitun materiaalipaksuuden mukaan pakkausyksikkö.


Rouhepuristelevyjen taustatiedot:

Melunvaimennukselle yhä suuremmiksi tulevat vaatimukset johtavat yhä korkealaatuisempiin akustiikkavaahtoihin. Meidän rouhepuristeemme on kehitetty ennen kaikkea matalien taajuuksien vaimennukseen. Kyseessä on niin sanottu kalvoabsorbentti, jossa hyvin ohut pintakerros toimii kalvona, jonka ääni saa värähtelemään. Elastinen absorbenttisisus vaimentaa sitten tämän värähtelyn. Tämä ominaisuus tekee sen sopivaksi koneenrakennuksen alueella. Raskaat ja melua aiheuttavat koneet kuten esimerkiksi alusten moottorit suojataan niin, että värähtelyt saadaan vaimennettua. Samaa periaatetta sovelletaan koneiden eristämisessä ja melunsuojauksessa ilmakanavien asennuksessa. SH0081-levymme koostuu erikoisvalmisteisesta rouhepuristeesta, jolla on suuri massa ja koko joukko absorptio-ominaisuuksia. Ne ulottuvat aina hyviin runkoäänien eristysarvoihin. Jokaisella asiakkaalla on käytettävissään erilaisia vaihtoehtoja oman tarpeensa ja suunnitellun käyttötarkoituksen mukaan niin, että hän saa mitoiltaan tarkasti oikein leikatut levyt. Valittavissa on eri korkeuksia, joihin sisältyy erilaisia absorptioasteita. Yksi aivan olennainen lisävaihtoehto on levyn varustaminen raskasmatolla. Tällä erittäin taipuisalla kalvolla on erinomaiset absorptio-ominaisuudet, joten se on käytettävissä moniin eri alueisiin. Sen suuri neliömetripaino antaa sille hyvät vaimennusominaisuudet - erityisesti ajateltaessa suuria materiaalivärähtelyjä. Raskasmaton materiaalikoostumus tekee sen mitä parhaiten sopivaksi myös alhaisiin lämpötiloihin. Se laminoidaan perusmateriaaliksi absorptiolevyn SH0081 sisäpuolelle tai kiinnitetään vaahdon alapuoleen. Valittavissa on samoin eri asennusvaihtoehtoja sekä alumiiniteippi, joka peittää levyjen yhdistymiskohdat.

Väri
pinta: hopea, sisus: monivärinen

Asennusvaihtoehdot
aixFOAM liimapintaiset tuotteet
Tässä absorbentin takapuoli pinnoitetaan tehtaalla koneella liuotinainetta sisältämättömällä liimajärjestelmällä ja peitetään laineripaperilla. Ennen liimausta asiakkaan on vedettävä tämä laineripaperi irti.
  
aixFOAM raskasmattolaminointi
Painava, erittäin taipuisa kalvo ilman sisävahviketta, mineraalinen täyttö. Tässä raskaassa akustiikkakalvossa on keskimääräistä suurempi neliömetripaino, jonka ansiosta matalat taajuudet ja materiaalivärähtelyt vaimentuvat. Raskasmaton koostumus antaa sille erinomaiset vaimennusominaisuudet, myös alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi materiaali on palosuojattu ja tässä valintavaihtoehdossa laminoidaan perusmateriaalina aixFOAM-perustuotteeseesi. Vaihtoehtoisesti aixFOAM-raskasmatto SH0131 on saatavissa myös erillisenä tuotteena (katso tuotteiden yleiskuvaa).

Raskasmaton käsittelyohje
Raskasmatoissamme on niihin erikseen kehitetty laadukas, akryylipohjainen liimajärjestelmä. Raskasmatto tulee liimata liimamenetelmällä vain makroalueeltaan sileisiin pintoihin (pelti, alumiini, jne.). Karkeilla pinnoilla liimamenetelmän vaikutus on rajoittunut ja sitä voidaan käyttää vain asennusapuna. Tarkempaa tietoa löydät teknisistä tietolehdistämme ja käsittelyohjeista, joita lähetämme sinulle mielellämme ilmaiseksi.

aixFOAM asennus-/ripustuskasetti  
Tästä saat erittäin korkealaatuisen asennusmahdollisuuden. aixFOAM-kasetit valmistetaan eloksoidusta alumiinista ja ne tekevät jokaisen aixFOAM-perustuotteen premium-absorbentiksi. Tällä vaihtoehdolla sinulla on mahdollisuus asentaa vaimennuselementtisi pystyyn, poikittain tai katosta riippuvaksi, ja tietysti voit milloin vain myös jälleen irrottaa sen. aixFOAM-asennus- ja ripustuskasettiin kiinnitetään tehtaalla valmiiksi valitsemasi aixFOAM-absorbentti. Vaihtoehtoisesti löydät asennus-/ripustuskasetin erillisenä tuotteena ilman vaimennuselementtiä eri pakkausyksikköinä kategoriasta ”Lisävarusteet”. Ammattimaista asennusta varten löydät samoin kategoriasta ”Lisävarusteet” aixFOAM-värähtelytulpat tai vaihtoehtoisesti aixFOAM-ripustusjärjestelmän. Akustisen vaikutuksen lisäys! aixFOAM Asennus- ja ripustuskaseteissa on sen ohella, että ne toimivat kantavina elementteinä, fysikaalisesti tarkasteltuna ominaisuus, jolla ne niin sanotun ”vastavärähtelyilmiön” avulla vaimentavat matalia akustisia taajuuksia ja siten lisäävät valitsemasi aixFOAM-ääniabsorbentin absorptioastetta pientaajuusalueella (resonaattori).Tärkeää tietoa tästä löytyy tuotteen aixFOAM-asennus-/ripustuskasetti kohdalta tuotealueesta ”Lisävarusteet”.

Materiaalit
Paloluokka FMVSS302 DIN 75200 (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)
Tarkemmat tiedot toimitettavista paloluokista löydät kohdasta Perustietoa akustiikasta.
Ilmoitetut paloluokat koskevat ainoastaan valittua akustiikkavaahtomuovia. Akustiikkavaahtomuoveissa, jotka on sertifioitu paloluokan DIN 4102 B1 tai B2 mukaan, voimme vahvistaa paloluokan tavallisesti myös liimapintaominaisuuden kanssa.
Kyseisen paloluokan tarkan luettelon löydät teknisistä tietolehdistämme.
  
Formaatit
Kaikki aixFOAM-tuotteet ovat saatavissa eri materiaalipaksuuksina ja niihin kuuluvina pakkausyksikköinä.
  
Lisävarusteet    
Suosittelemme levyjen yhteyskohtien peittämistä alumiiniteipillämme.

Suositus
”Hinnat”-alueella tarjoamme sinulle lisävarusteena laminoinnin raskasmatolla. Tämän vaihtoehdon myötä saat tuotteen, joka ilmaäänien lisäksi vaimentaa myös runkoääniä.

Käyttöalueet

 • alusten moottoritilat
 • koneiden eristäminen
 • ilmakanavat
 • ilmastointilaitteistot
 • lämpöpumput

Suosittelemme seuraavia lisävarusteita tähän tuotteeseen: