Äänieristematto rei’itetyllä keinonahkapinnalla (SH014)
Äänieristematto rei’itetyllä keinonahkapinnalla (SH014)
Art.nr.: SH014
Äänieristematto rei’itetyllä keinonahkapinnalla (SH014)
Art.nr.: SH014

Äänieristematto rei’itetyllä keinonahkapinnalla (SH014)

Art.nr.: SH014
Erittäin kestävä akustiikkavaahtomuovi rei’itetyllä keinonahkapinnalla

 • Pinta: keinonahka akustiikkarei’ityksellä (100 cm x 50 cm)
 • Väri: tummanharmaa
 • Käyttö: koneiden kotelot, moottorien vaimennus, koneenrakennus, laivarakennus, ajoneuvovalmistus, työmaa- ja maatalouskoneet
5 yksinkertaisessa vaiheessa täydelliseen akustiikkaan:

Pakolliset kentät

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Valmis konfiguroitu? Tässä se jatkuu
Sinun valintasi:
Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17

Email: sales@aixfoam.com
24 tuntia vuorokaudessa
Mitä laatikossa on?
Saat 1 pakkausyksikön, jossa on seuraava sisältö:

Äänieristematto rei’itetyllä keinonahkapinnalla (SH014)
Art.nr. SH014

1 Pack =
= 1
121,67 €
sisältää. 19 % ALV

Rei’itetyllä keinonahkapinnalla varustetun äänieristematon tuotetiedot

Formaatti HöheAbsorptioaste DIN 52212 mukaisesti
mm mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,10 0,07 0,17 0,48 0,95 0,70
1000 x 500 30 0,11 0,13 0,37 0,89 0,85 0,86
1000 x 500 40 0,18 0,24 0,64 0,96 0,70 0,83
1000 x 500 50 0,18 0,38 0,75 0,85 0,65 0,72

Absorptioasteen mittaukset tehtiin polyesteria olevista akustiikkavaahdoista.

Akustiikkarei’ityksellä varustetun äänieristematon ominaisuudet

 • Ihanteellinen akustiikkamatto käytettäväksi näkyvällä alueella.
 • Laajakaista-absorbentti teknisen akustiikan käyttöalueisiin
 • Sisus erittäin hyvin vaimentavaa akustiikkavaahtoa.
 • Akustiikkavaahtoon akustisesti sovitettu rei’itetty keinonahkapinta.
 • Pinta ei ole herkkä likaantumaan, helppo puhdistaa ja pestävissä.
 • Helposti leikattavissa mattoveitsellä

Huomautus
Haluamme muistuttaa, että tämä aixFOAM-tuote valmistetaan aina tilauskohtaisesti ottaen huomioon ne lukuisat eri vaihtoehdot, jotka valmistajana pystymme tarjoamaan. Näin jokainen asiakas saa meiltä oman henkilökohtaisen aixFOAM-äänenvaimennustuotteensa, joka valmistetaan toiveiden mukaisesti juuri hänen tarpeisiinsa.

Toleranssi
Valmistamme tämän tuotteen DIN 7715 osan 5 P3 mukaisesti.

Pakkausyksikkö
materiaalipaksuuden mukaan saadaan aina toinen pakkausmäärä.

Äänieristelevyjen taustatiedot:

aixFOAM-akustiikkavaahtoa olevien äänieristelevyjen SH014 ihanteellinen käyttöalue on koneenrakennuksessa. Jokainen akustiikkavaahtoa oleva äänieristelevy SH014, jonka aixFOAM on valmistanut, on likaahylkivän tai osittain pestävän pintansa ansiosta helppo pitää puhtaana ja kulutusta kestävä.

Tarvitsetko koneäänien vaimennusta?

Tarjoamme koneäänien optimaalista meluabsorptiota ja mittojen ja vaihtoehtojen suuren valikoiman ansiosta, jonka valmistajana voimme tarjota akustiikkavaahtoa olevissa äänieristelevyissämme SH014, pystymme varustamaan jokaisen tilan sinulle optimaalisesti äänieristettynä. Siten levymme soveltuvat esimerkiksi konetilassa tuotannon aikana tavallisesti syntyvän kovan melun äänenvaimennukseen, millä estetään ulkopuolisten kuormittuminen melusta. Jopa vaativissa erikoistiloissa, kuten koneiden suojarakenteiden sisällä, jossa melu syntyy käynnissä olevista koneista tai työkaluista - samoin kuin tarkastusosissa - akustiikkavaahtoa oleva äänieristelevymme SH014 voi rei’itetyllä keinonahalla viimeisteltyine pintoineen olla oiva ratkaisu. Missä sinulla sitten onkin ongelmia voimakkaan melunmuodostuksen kanssa, aixFOAM-akustiikkavaahto SH014 keinonahkapintoineen pitää huolen ihanteellisesti ääniabsorptiosta. Koska jokaisella konehuoneella ja konetilalla on aivan omat mittansa ja omakohtaiset vaatimukset akustiikalle, akustiikkavaahtoa olevat äänieristelevymme SH014 työstetään ja valmistetaan aina tilauskohtaisesti. Jokainen akustiikkavaahto-äänieristelevy SH014 tuotetaan erikseen kyseisessä tilauksessa mainittujen tietojen mukaan.

Väri
tummanharmaa

Asennusvaihtoehdot
aixFOAM liimapintaiset tuotteet
Tässä absorbentin takapuoli pinnoitetaan tehtaalla koneella liuotinainetta sisältämättömällä liimajärjestelmällä ja peitetään laineripaperilla. Ennen liimausta asiakkaan on vedettävä tämä laineripaperi irti.
  
aixFOAM raskasmattolaminointi   
Painava, erittäin taipuisa kalvo ilman sisävahviketta, mineraalinen täyttö. Tässä raskaassa akustiikkakalvossa on keskimääräistä suurempi neliömetripaino, jonka ansiosta matalat taajuudet ja materiaalivärähtelyt vaimentuvat. Raskasmaton koostumus antaa sille erinomaiset vaimennusominaisuudet, myös alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi materiaali on palosuojattu ja tässä valintavaihtoehdossa laminoidaan perusmateriaalina aixFOAM-perustuotteeseesi. Vaihtoehtoisesti aixFOAM-raskasmatto SH0131 on saatavissa myös erillisenä tuotteena (katso tuotteiden yleiskuvaa).

Raskasmaton käsittelyohje
Raskasmatoissamme on niihin erikseen kehitetty laadukas, akryylipohjainen liimajärjestelmä. Raskasmatto tulee liimata liimamenetelmällä vain makroalueeltaan sileisiin pintoihin (pelti, alumiini, jne.). Karkeilla pinnoilla liimamenetelmän vaikutus on rajoittunut ja sitä voidaan käyttää vain asennusapuna. Tarkempaa tietoa löydät teknisistä tietolehdistämme ja käsittelyohjeista, joita lähetämme sinulle mielellämme ilmaiseksi.

aixFOAM asennus-/ripustuskasetti   
Tästä saat erittäin korkealaatuisen asennusmahdollisuuden. aixFOAM-kasetit valmistetaan eloksoidusta alumiinista ja ne tekevät jokaisen aixFOAM-perustuotteen premium-absorbentiksi. Tällä vaihtoehdolla sinulla on mahdollisuus asentaa vaimennuselementtisi pystyyn, poikittain tai katosta riippuvaksi, ja tietysti voit milloin vain myös jälleen irrottaa sen. aixFOAM-asennus- ja ripustuskasettiin kiinnitetään tehtaalla valmiiksi valitsemasi aixFOAM-absorbentti. Vaihtoehtoisesti löydät asennus-/ripustuskasetin erillisenä tuotteena ilman vaimennuselementtiä eri pakkausyksikköinä kategoriasta ”Lisävarusteet”. Ammattimaista asennusta varten löydät samoin kategoriasta ”Lisävarusteet” aixFOAM-värähtelytulpat tai vaihtoehtoisesti aixFOAM-ripustusjärjestelmän. Akustisen vaikutuksen lisäys! aixFOAM Asennus- ja ripustuskaseteissa on sen ohella, että ne toimivat kantavina elementteinä, fysikaalisesti tarkasteltuna ominaisuus, jolla ne niin sanotun ”vastavärähtelyilmiön” avulla vaimentavat matalia akustisia taajuuksia ja siten lisäävät valitsemasi aixFOAM-ääniabsorbentin absorptioastetta pientaajuusalueella (resonaattori).Tärkeää tietoa tästä löytyy tuotteen aixFOAM-asennus-/ripustuskasetti kohdalta tuotealueesta ”Lisävarusteet”.

Materiaalit
Paloluokka FMVSS302 DIN 75200 (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)
Tarkemmat tiedot toimitettavista paloluokista löydät kohdasta Perustietoa akustiikasta.
Ilmoitetut paloluokat koskevat ainoastaan valittua akustiikkavaahtomuovia. Akustiikkavaahtomuoveissa, jotka on sertifioitu paloluokan DIN 4102 B1 tai B2 mukaan, voimme vahvistaa paloluokan tavallisesti myös liimapintaominaisuuden kanssa.
Kyseisen paloluokan tarkan luettelon löydät teknisistä tietolehdistämme.
  
Formaatit
Kaikki aixFOAM-tuotteet ovat saatavissa eri materiaalipaksuuksina ja niihin kuuluvina pakkausyksikköinä.

Suositus
”Hinnat”-alueella tarjoamme sinulle lisävarusteena laminoinnin raskasmatolla. Tämän vaihtoehdon myötä saat tuotteen, joka ilmaäänien lisäksi vaimentaa myös runkoääniä.

Käyttöalueet

 • koneenrunko
 • konetilat
 • tarkastusosat
 • koneenrakennus
 • laivanrakennus
 • ajoneuvovalmistus

Suosittelemme seuraavia lisävarusteita tähän tuotteeseen: