Parannamme 83metoon äänitysstudion akustiikkaa

83metoon tubettaja ja bloggaaja Oli tarjoaa faneilleen ja seuraajilleen lähes päivittäin uusia tekniikkaa, autoja ja auton hoitoa käsitteleviä kirjoituksia ja videoita. Videot kuvataan tietysti ensisijaisesti autossa ja auton ulkopuolella, mutta myös Olin kotitoimistolla ja äänitysstudiossa.

Valitettavasti tilat jättivät akustiikan osalta paljon toivomisen varaan, ja Olille harmia aiheutti häiritsevä kaiku, joka kuului myös videoissa. Koska hän toivoi tilanteeseen nopeasti muutosta ja halusi parantaa videoiden äänenlaatua tehokkaasti, hän kääntyi meidän puoleemme. Yhdessä akustiikan asiantuntijoidemme kanssa Oli löysi nopeasti suosikkinsa.

Hän valitsi neliönmuotoisen SH004-ääniabsorbenttimme antrasiitin värisenä ja 5 cm:n paksuisena. Koska absorbentit tulisivat näkymään usein videoissa ja toiveissa oli mahdollisimman joustava ratkaisu, kiinnitystavaksi valikoituivat aixFOAM-asennuskasetit. Absorbentit oli helppo kiinnittää ja ne toivat tyylikkään lisän tilaan.

Seuraavalla Olin toisen kanavan videolla voit seurata Olia absorbenttien purkamisessa, asennuksessa ja lopullisessa äänen tarkastuksessa. Oli, hänen yhteisönsä ja me olemme vaikuttuneita ja sitä mieltä, että tulos sekä kuuluu että näkyy!

Akustiikan optimointi 83metoo:n streaming-huoneessa

aixFOAM-vaimentimet 83metoo-äänitysstudioon
aixFOAM-vaimentimet 83metoo-äänitysstudioon
SH004 Äänenvaimennin kasettien asennukseen äänitysstudiossa
SH004 Äänenvaimennin kasettien asennuksessa suoratoistostudiossa
SH004 Äänenvaimennin kasettien asennuksessa suoratoistostudiossa
SH004 Äänenvaimennin kasettien kiinnittämiseen suoratoistostudion seinälle.
aixFOAM-kiinnityskasetti, jossa on tärinätulpat kattoon
aixFOAM-asennuskasetti tärinätulpilla seinään ja kattoon
aixFOAM-vaimentimet 83metoo-äänitysstudiossa

Logo 83metoo
Kuka on 83metoo?
Oli, 83metoo

YouTuben 83metoo ei ole 126 000 jäsenellään ainoastaan suurin autonhoitoyhteisö Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, vaan ennen kaikkea hyvin tärkeä kanavan ylläpitäjälle Olille. Verkkosivut, YouTube, Instagram ja Facebook – lähes päivittäin Oli tarjoaa seuraajilleen ohjeita, tietoa tai uutisia autoihin, moottoripyöriin, tekniikkaan ja auton hoitoon liittyen. Autoharrastajille on tarjolla runsaasti tietoa.

83metoon verkkosivuille
aixFOAM-ääniabsorbenttimme takaavat täydellisen studioäänen:

Kätevällä liimapinnalla tai joustavina asennuskasetteina: Neliönmuotoiset SH004-ääniabsorbenttimme ovat suosituimpia tuotteita kotiteatteriin, äänitysstudiolle ja harjoittelutiloihin.

Neliömäinen akustiikkaelementti pyöristetyin reunoin SH004
Tuotteeseen

Äänenvaimennusta toiseen

Tehokasta äänenvaimennusta neliömäisillä ääniabsorbenteilla

Osta nyt!

Nuppujen avulla melua vastaan

Klassinen nuppuvaahtomuovi äänenvaimennukseen ja äänen parantamiseen

Osta nyt!
Callcenter