Rouhepuristeabsorptiolevyt runkoäänien eristykseen (SH007)
Rouhepuristeabsorptiolevyt runkoäänien eristykseen (SH007)
Art.nr.: SH007
Rouhepuristeabsorptiolevyt runkoäänien eristykseen (SH007)
Art.nr.: SH007

Rouhepuristeabsorptiolevyt runkoäänien eristykseen (SH007)

Art.nr.: SH007
Rouhepuristelevyt äänieristykseen
  • Pinta: sileä
  • Koko 100 x 50 cm eri materiaalipaksuuksilla
  • Väri: monivärinen
  • Käyttö: runkoäänien eristys, tärinän vaimennus, askeläänien eristys, rumpusetin eristäminen, musiikkitilojen äänieristys
3 yksinkertaisessa vaiheessa täydelliseen akustiikkaan:

Pakolliset kentät

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Valmis konfiguroitu? Tässä se jatkuu
Sinun valintasi:
Ota huoletta yhteyttä meihin, sillä olemme mielellämme tukenasi.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
maanantai - perjantai ilman taukoja klo 8 - 17

Email: sales@aixfoam.com
24 tuntia vuorokaudessa
Mitä laatikossa on?
Saat 1 pakkausyksikön, jossa on seuraava sisältö:

Rouhepuristeabsorptiolevyt runkoäänien eristykseen (SH007)
Art.nr. SH007

1 Pack =
= 1
93,06 €
sisältää. 19 % ALV

Rouhepuristeabsorptiolevyn tuotetiedot SH007

Formaatti HöheAbsorptioaste DIN 52212 mukaisesti
mm mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

Runkoääniä eristävien absorptiolevyjemme ominaisuudet
Tämä kestojoustava puristevaahtomuovi on suunniteltu pääasiassa matalien taajuuksien äänieristykseen ja absorptioon. Sillä on suuren massansa ansiosta erinomaiset runkoäänien eristysarvot.

Huomautus
Haluamme muistuttaa, että tämä aixFOAM-tuote valmistetaan aina tilauskohtaisesti ottaen huomioon ne lukuisat eri vaihtoehdot, jotka valmistajana pystymme tarjoamaan. Näin jokainen asiakas saa meiltä oman henkilökohtaisen aixFOAM-äänenvaimennustuotteensa, joka valmistetaan toiveiden mukaisesti juuri hänen tarpeisiinsa.

Toleranssi
Valmistamme tämän tuotteen DIN 7715 osan 5 P3 mukaisesti.

Pakkausyksikkö
materiaalipaksuuden mukaan (löytyy tilausikkunan otsikon Formaatti alta hintalaskurista).

Erinomainen askeläänien eristys

Askeläänieristyksessä ja lattioiden asennuksessa usein käytetty lattian saamiseksi ennen kaikkea joustavaksi. Tällöin lattiapintaan asetetaan akustiikkavaahtomuovia, jonka päälle tulee puulevy. Näin muodostunut resonanssirunko nielaisee askeläänet ja kelluvan asennuksen ansiosta ääni ei pääse leviämään edelleen. Valmistamamme akustiikka-absorbentti kestää mekaaniset kuormitukset riittävän hyvin ja pitää siten huolen optimaalisesta vaimennuksesta. Jo pienilläkin materiaalipaksuuksilla, kuten esimerkiksi 10 mm paksuudesta lähtien, voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia, joille äänieristyksen alueella saa hakea vertaistaan. Asennuksessa on otettava huomioon, että mikäli painon jakautuminen ei ole riittävää, joudutaan lisäksi asentamaan painetta jakava kerros. Tämän jakautumisjärjestelmän päälle voidaan sitten asentaa kelluvasti vääntymätön parketti tai laminaattilattia.
Häiritsevää lyömäsoitinmelua?
SH007-levymme eivät sovellu erinomaisesti pelkästään askeläänieristykseen. Erityisesti rumpusettien eristämisessä voidaan tämän tuotteen asennuksella saavuttaa todellisia ihmeitä niin, että olohuoneessa tapahtuvalle harjoittelulle ei ole enää mitään esteitä.

Väri
monivärinen

Asennusvaihtoehdot
aixFOAM liimapintaiset tuotteet
Tässä absorbentin takapuoli pinnoitetaan tehtaalla koneella liuotinainetta sisältämättömällä liimajärjestelmällä ja peitetään laineripaperilla. Ennen liimausta asiakkaan on vedettävä tämä laineripaperi irti.

aixFOAM asennus-/ripustuskasetti
Tästä saat erittäin korkealaatuisen asennusmahdollisuuden. aixFOAM-kasetit valmistetaan eloksoidusta alumiinista ja ne tekevät jokaisen aixFOAM-perustuotteen premium-absorbentiksi. Tällä vaihtoehdolla sinulla on mahdollisuus asentaa vaimennuselementtisi pystyyn, poikittain tai katosta riippuvaksi, ja tietysti voit milloin vain myös jälleen irrottaa sen. aixFOAM-asennus- ja ripustuskasettiin kiinnitetään tehtaalla valmiiksi valitsemasi aixFOAM-absorbentti. Vaihtoehtoisesti löydät asennus-/ripustuskasetin erillisenä tuotteena ilman vaimennuselementtiä eri pakkausyksikköinä kategoriasta ”Lisävarusteet”. Ammattimaista asennusta varten löydät samoin kategoriasta ”Lisävarusteet” aixFOAM-värähtelytulpat tai vaihtoehtoisesti aixFOAM-ripustusjärjestelmän. Akustisen vaikutuksen lisäys! aixFOAM-asennus- ja ripustuskaseteissa on sen ohella, että ne toimivat kantavina elementteinä, fysikaalisesti tarkasteltuna ominaisuus, jolla ne niin sanotun ”vastavärähtelyilmiön” avulla vaimentavat matalia akustisia taajuuksia ja siten lisäävät valitsemasi aixFOAM-ääniabsorbentin absorptioastetta pientaajuusalueella (resonaattori).Tärkeää tietoa tästä löytyy tuotteen ”Asennus- ja ripustuskasetti” kohdalta tuotealueesta ”Lisävarusteet”.

Materiaalit   
Paloluokka FMVSS302 DIN 75200 (katso Perustietoa akustiikasta - Paloluokat)
  
Formaatit
Kaikki aixFOAM-tuotteet ovat saatavissa eri materiaalipaksuuksina ja niihin kuuluvina pakkausyksikköinä.

Käyttöalueet
  • askeläänieristys
  • lyömäsoitinten eristäminen
  • puhujakoppien äänieristys
  • musiikkistudioiden ja äänitystilojen huone-huoneessa-asennus
  • harjoitustilojen eristäminen

Rouhepuristeabsorptiolevymme (SH007) on suunniteltu pääasiassa matalien taajuuksien vaimennukseen ja suuren massansa ansiosta niillä on lisäksi hyvät runkoäänien vaimennusarvot. Tästä syystä tätä materiaalia käytetään hyvin usein lattioiden valmistuksessa niiden saamiseksi joustavaksi. Levitä yksinkertaisesti lattiapintaan ja peitä puulevyllä. Tällöin on tärkeää, että nämä levyt asennetaan kelluviksi.

Tämä absorbentti kestää mekaaniset kuormitukset riittävän hyvin ja pitää huolen optimaalisesta vaimennuksesta. Jo 10 mm materiaalipaksuus voi tuottaa hyvät tulokset. Tärkeää on varmistaa painon riittävä jakautuminen. Mikäli riittävää painonjakautumista ei saada aikaan, tarvitaan lisäksi paineenjakokerroksen asennus. Tämän järjestelmän päälle voidaan sitten asentaa kelluvasti vääntymätön parketti tai laminaattilattia.

Rumpusetin akustinen eristys korokkeella, joka koostuu alustarakenteena käytetystä SH007-akustiikkarouhepuristeesta.

Rumpusetin akustinen eristys korokkeella, joka koostuu alustarakenteena käytetystä SH007-akustiikkarouhepuristeesta. Sen päälle on asennettu kelluvasti sopiva kantava levy, jotta paino jakautuu tasaisesti. Kantava levy ei saa koskettaa seiniä tai lattiaa, sillä muutoin syntyy äänisiltoja.

Suosittelemme seuraavia lisävarusteita tähän tuotteeseen: