Täydellinen ääni suurelle suorituskyvylle
tapahtumahallien ja konserttisalien aixFOAM-äänenvaimentimet takaavat optimaalisen äänen ratkaisevan ajan.
 • Parannettu akustiikka loistavia äänimerkkejä varten
 • Tarkka ääni ilman ärsyttäviä kaikuja, reverb tai drone
 • Äänenvaimentimet pienille, keskisuurille ja korkeille taajuuksille
 • Taiteilijoiden, esiintyjien ja yleisöjen kuunteleminen
 • Houkuttelevat mallit eri väreissä ja muodoissa
 • Sopii myös jälkiasennukseen
Lisätietoja äänieristys toiminnallisista huoneista ja konserttisaleista.
Vapaa kuuleminen
Olemme täällä sinua varten!
Hyödynnä palveluamme ilmaisella neuvonnalla! +49 (0) 2403/83830 - 22
 1. Art.nr. SH006

  Nykyaikaiset ääniabsorbentit värillisellä tekstiilipinnalla. 

  • Akustinen ydin antrasiitissa, jossa on helppohoitoinen huopapinta
  • Koko 100 x 50 cm eri materiaalipaksuuksilla
  • Saatavissa 15 eri värinä, trendikkäästä-elegantista aina klassiseen-moderniin
  • Eri...

  alk.
  88,96 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV
 2. Art.nr. SH002

  Erittäin tehokas ammattimaisen akustiikan profiloitu vaahtomuovi

  • Pinta: nupullinen profiili
  • Koko 100 x 50 cm eri materiaalipaksuuksilla
  • Väri: antrasiitti, vadelmanpunainen, oranssi, vaaleanharmaa
  • Käyttö: äänitysstudiot, kaiuttimet, HiFi-tilat, harjoitu...

  alk.
  56,17 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV
 3. Art.nr. SH006Round
  Akustiikkalevyt värillisellä tekstiilipinnalla
  • Muoto: ympyrä/soikea
  • Saatavissa 14 trendikästä väriä ja eri palosuojaluokkia
  • lKäyttö: äänieristykseen toimistoissa, puhelinmyyntitiloissa, oleskelutiloissa, lääkärien vastaanotolla, kouluissa
  ...
  alk.
  127,62 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV
 4. Art.nr. SH006Puzzle

  Ääniabsorbentit ainutlaatuisena palapelikuviona ja eri väreinä

  • Muoto: palapeli
  • Saatavissa 15 eri värinä, trendikkäästä-elegantista aina klassiseen-moderniin
  • puzzle koko 56 x 50,5 cm
  • Käyttö: Äänenvaimennukseen toimistoissa, puhelinmyyntitiloissa, oleskelu...

  alk.
  127,62 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV
 5. Art.nr. SH003

  Klassikko: pyramidipintainen akustiikkavaahtomuovi

  • Pinta: tukevalla pohjalla oleva pyramidirakenne
  • Koko 100 x 50 cm eri materiaalipaksuuksilla
  • Värit: antrasiitti, vaaleanharmaa, oranssi, vadelmanpunainen
  • Käyttö: esim. HiFi-tilat, äänitysstudiot, harjoitu...

  alk.
  108,81 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV

Täydellinen akustiikka konserttisalissa

Tästä löydät akustiikkaelementtien valikoiman, jonka tuotteet tekevät erityisesti kuuntelusta erilaisissa tilaisuushalleissa ja konserttisaleissa nautinnon.

Kuuntelun nautintoa konsertteja rakastaville!

 • Käytä akustiikan optimointiin erikoisvalmisteisia akustiikkaelementtejämme.
 • Pysy joustavana - absorbenttielementimme voit tilaisuuden ja vaatimusten mukaan asentaa ja jälleen purkaa, kun käytät apuna kiinnitysköysiä ja ripustussilmukoita tai erikoisvalmisteisia alumiinisia asennuskasettejamme.
 • Saadaksesi tasapainoisen akustiikan ja kauniin optiikan yhdistele sileitä ääniabsorbentteja ja profiloituja levyjä, kuten esim. nuppu- tai pyramidiprofiilia.
 • Ota meihin yhteyttä milloin vain saadaksesi ilmaista neuvontaa.

Optimaalinen sointi jokaisessa tilassa

Konsertissa tai jossakin muussa tilaisuudessa kävijät odottavat optimaalista sointia. Konserttisalissa on oltava miellyttävä akustiikka eikä ulkopuolelta saa päästä sisään häiritseviä ääniä. aixFOAM aixFOAM tarjoaa lukuisia akustiikkaelementtejä, joilla voidaan saada paras mahdollinen akustiikka ja ihanteellinen äänieristys eri tilaisuuksiin.

Konserttisalin akustiikan tarkkaan suunniteltua optimointia

Suuren peruspinta-alansa ja korkealla olevan kattonsa vuoksi konserttihalleissa on tavallisesti puutteellinen akustiikka. Ääni leviää esteettä ja jo hiljaisissa äänissä syntyy vääristynyttä kaikua. Erityisesti musiikkitilaisuuksissa on siksi tärkeää huolehtia konserttisalin sopivasta äänenvaimennuksesta ja varmistaa paras mahdollinen akustiikka konsertteihin.

Useimmissa tapauksissa konserttihallin akustiikkaa ei voida optimoida korjaamalla koko sisustusta. Siksi akustisen vaimennuksen käyttö on usein ainut mahdollisuus lisätä musiikinrakastajien kuuntelunautintoa. aixFOAM on kehittänyt juuri näihin käyttötarkoituksiin sopivia erikoisvalmisteisia akustiikkalevyjä.

Ne ovat ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta optimaalisesti käytettävissä ääniabsorbentteina. Niiden erityinen huokosrakenne ei heijasta ääntä, vaan absorboi sen. Ääniaallot muuttuvat materiaalin sisällä lämpöenergiaksi. Ääniabsorption ansiosta jälkikaiunta ja äänenpainetaso alentuvat ja tällöin tavoin poistetaan akustiikan tärkeimmät häiriötekijät konserttihallista.

Suuren joustavuutensa ansiosta nämä absorbenttielementit voidaan sijoittaa hallin melkein jokaiseen alueeseen, jolloin niillä voidaan ehkäistä epätoivottua ääntä konserttisalissa. Liimapinnalla varustettuna niiden asennus onnistuu ongelmitta myös maallikolta. Vaihtoehtoisesti absorbenttilevyt voidaan kiinnitysköysien ja ripustussilmukoiden avulla ripustaa pystyyn hallin katosta riippuviksi. Tämä järjestelmä on vastoin kuin liimattavat elementit helppo jälleen myös purkaa ja siksi optimaalisesti käytettävissä erityisesti vuokratuissa halleissa äänieristykseen.

Konserttihallissa on äänieristyksen oltava usein myös ulkonäöltään vaatimusten mukaista. Tähän soveltuvat kattopurjeiden ohella myös eloksoidusta alumiinista valmistetut asennuskasetit, joissa yhdessä päällystettyjen ääniabsorbenttien kanssa on valittavissa lukuisia värejä.

Konserttisalissa ei ole erityisen tärkeää vain se, että akustiikka on hyvä, vaan äänieristyksestä on huolehdittava myös ulospäin tapahtuman ajaksi. Monissa konserttihalleissa on useampia saleja, joissa on järjestetty usein yhtä aikaa konsertteja. Jos ääni leviäisi tilasta toiseen, nopeasti oltaisiin mahdottomassa tilanteessa.

Asuinalueella olevassa konserttihallissa tarvitaan myös äänieristys, jotta lähellä asuvat eivät tuntisi häiriintyvänsä äänekkäästä musiikista. Samalla äänieristys huolehtii konsertissa siitä, ettei minkäänlainen melu (kadulta, ohi ajavista junista, lentokoneista) pääse tunkeutumaan sisätiloihin.

Näin musiikki pysyy party-kellarin seinien sisällä

Ei vain julkisella alueella ole tarvetta huoneakustiikan tuotteille. Myös oman kodin party-tilassa tarvitaan usein ehdottomasti äänieristys, jotta harmit naapureiden kanssa vältetään.

Kellariin sisustetussa party-tilassa voidaan toteuttaa äänieristys esimerkiksi kattoon tulevilla aixFOAM-ääniabsorbenteilla, joissa on viistot reunat (SH004). Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää sileäpintaisia ääniabsorbentteja (SH001), kun suunnitteilla on varjosauman kanssa tehtävä asennus. Party-tilan äänieristykseen riittää usein osittainen asennus. Vain harvoissa tapauksissa katto on verhottava koko pinta-alaltaan. Myös sivuseinät voidaan verhota SH001-levyillä, jolloin saadaan vielä parempi äänieristys party-kellariin.

Mitä tehdä, jos juhlateltta on liian äänekäs?

Kesällä vietetään usein tapaamisia juhlateltoissa. Teltan ohuiden seinien läpi ääni leviää helposti ulos, minkä vuoksi äänenvaimennusta ei saisi tilaisuuden aikana unohtaa. Telttaan tehtävä äänieristys tuo mukanaan sen ongelman, että teltta tilaisuuden jälkeen jälleen puretaan ja usein se on lisäksi vuokrattu niin, että äänieriste-elementtien kiinteä asennus ei tule kysymykseen. Myös tähän aixFOAM on keksinyt sopivan ratkaisun. aixFOAM-ääniabsorbentit voidaan ongelmitta ripustaa kiinnitysköysistä pystysuuntaan telttarakenteen sivutukiin, jolloin ne parantavat helpolla tavalla juhlateltan äänenvaimennusta.

Onko sinulla vielä kysymyksiä asiantuntijoillemme?

Ota silloin huoletta yhteyttä meihin. Neuvomme sinua maksutta kaikessa suunnittelusta aina asennukseen asti.