Hoito korville
Hotellin äänieristys ravintoloita, klubeja ja baareja varten kutsuu vieraasi viipymään.
 • Parempi akustiikka ja vähemmän melua helpottamaan viestintää
 • Miellyttävä keskusteluilmapiiri ja korkeampi oleskelun laatu vieraille
 • Äänenvaimentimet houkuttelevissa malleissa, eri väreissä ja muodoissa
 • Äänieristys nykyisten palosäännösten mukaisesti
 • Ihanteellinen myös nykyisten huoneiden jälkiasennukseen
Lisätietoja ravintolan, baarin, kahvilan tai diskojen äänieristämisestä.
Vapaa kuuleminen
Olemme täällä sinua varten!
Hyödynnä palveluamme ilmaisella neuvonnalla! +49 (0) 2403/83830 - 22
 1. Art.nr. SH006

  Nykyaikaiset ääniabsorbentit värillisellä tekstiilipinnalla. 

  • Akustinen ydin antrasiitissa, jossa on helppohoitoinen huopapinta
  • Koko 100 x 50 cm eri materiaalipaksuuksilla
  • Saatavissa 15 eri värinä, trendikkäästä-elegantista aina klassiseen-moderniin
  • Eri...

  alk.
  88,96 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV
 2. Art.nr. SH006Round
  Akustiikkalevyt värillisellä tekstiilipinnalla
  • Muoto: ympyrä/soikea
  • Saatavissa 14 trendikästä väriä ja eri palosuojaluokkia
  • lKäyttö: äänieristykseen toimistoissa, puhelinmyyntitiloissa, oleskelutiloissa, lääkärien vastaanotolla, kouluissa
  ...
  alk.
  127,62 €
  Pakkausyksikön hinta
  sisältää. 19% ALV

Äänieristys ravintolassa, yöklubissa tai baarissa

Tästä löydät valikoiman erittäin tehokkaita äänenvaimennusratkaisuja, joilla saat ravintolasi hiljaisemmaksi.

Akustiikkavinkkejä hiljaisiin ruokapaikkoihin

 • Akustiikkalevymme voidaan niiden huomaamattoman ulkonäön ansiosta helposti yhdistää jokaiseen sisustukseen.
 • Ääniabsorbentit voidaan asentaa myös näkymättömiin pöytien ja penkkien alle melua vaimentamaan.
 • Absorbenttimatot voit asentaa helposti liimaamalla pysyvästi valmiin liimapinnan avulla tai vaihtoehtoisesti asennuskasetteihin kiinnitettynä kuten kuvassa.
 • Omaperäisen muotoilun saat seinäkiinnityksellä, joka voidaan myös pysyvänä ratkaisuna yhdistää mihin tahansa sisustukseen.
 • Ota etukäteen selvää yritystäsi koskevista palosuojausmääräyksistä, jotta voimme tarjota sinulle täydellisesti sopivan ratkaisun.
 • Ota meihin yhteyttä milloin vain saadaksesi ilmaista neuvontaa.

Hyvällä akustiikalla luot tunnelman ravintolaan

Liiketoiminnan menestys on tuskin missään muussa yrityksessä yhtä riippuvainen tilojen tunnelmasta kuin ravintola-alalla. Tärkeää ei ole vain sijainti ja sisustus, vaan myös ravintolan akustiikka.

Ääniabsorbenteillamme pidämme huolen siitä, ettei kohtuuton melu pilaa vieraittesi mukavaa tunnelmaa.

Akustiikkaelementeillä enemmän asiakkaita

Ravintolan äänieristystä voidaan parantaa tehokkaasti oikeanlaisilla akustiikkalevyillä. Ääntä heijastava pinta-ala pienenee ja ravintolan äänieristys saadaan paremmaksi. Vieraasi tuntevat olonsa mukavammaksi ja pystyvät hyvin seurustelemaan keskenään.
Äänenpainetaso, joka on yli 80 dB(A), tekee ravintolasta meluisan ympäristön. Voidakseen keskustella toistensa kanssa vieraiden on puhuttava melutasoa kovemmin. Tämä tekee äänentasosta vieläkin kovemman - syntyy loputon kierre.

aixFOAM tarjoaa tehokkaista äänenvaimennusratkaisuja nimenomaan ravintoloiden melunvaimennukseen. Nämä ääniabsorbentit voidaan kiinnittää harmonisen ulkonäkönsä ansiosta ongelmitta kattoon ja seiniin. Tällä varmistetaan ravintolan parempi äänieristys ilman, että sisätiloihin syntyy negatiivinen vaikutelma.

Ravintolaan tuleva äänieristekatto tai keittiöön tuleva akustiikkakatto voidaan kiinnittää liimapintamenetelmällä tai asennus-/ripustuskasettien avulla. Jäljempänä oleva vaihtoehto soveltuu ravintolan äänieristykseen erityisesti silloin, kun tilat on vuokrattu. Kun ravintolaan valitaan liimapintaiset levyt, on ne helppo kiinnittää ja rahaakin säästyy asennuksessa.

Hieman poikkeuksellisen asennusmahdollisuuden muodostaa aixFOAM-seinäkiinnitys. Siinä absorbenttimatot kiinnitetään ensin seinälle tai kattoon ja verhotaan sitten erikoisvalmisteisella akustiikkakankaalla. Ääniaallot läpäisevät akustiikkakankaan melkein esteettä. Absorbenttimattojen teho tuskin muuttuu miksikään ja näin varmistetaan optimaalinen akustiikka ravintolaan.

Optimaalinen äänieristys yöklubissa, baarissa tai vastaavissa paikoissa

Samalla tavoin kuin ravintoloissa myös erilaisissa anniskelupaikoissa, klubeissa ja baareissa tarvitaan myös äänieristystä tai äänenvaimennusta. Erityisesti baarien ja yöklubien äänieristys vaatii korkeatasoisen huoneakustiikkaratkaisun. Akustiikkakankaalla verhotut kattopurjeet tai alumiinikehyksiin upotetut ääniabsorbenttimatot eivät vain huolehdi asianmukaisesta äänenvaimennuksesta baarissa, vaan myös kauniista sisustuksesta. Yöklubin parantuneen äänieristyksen ohella ääniabsorbentit tekevät erikoisprofiileillaan aivan omanlaisensa optiikan tiloihin.

Meluntorjunta diskossa - näin kovaäänisinkin disko tehdään äänitiiviiksi

Diskon äänieristyksessä ei ole kyse vain akustiikan parantamisesta diskon sisällä, vaan yhtä lailla tärkeää on, ettei diskomelu leviä asuinalueelle. Äänieristys on diskossa erityisesti siksi tärkeää, koska usein korkea katto ja suuret ääntä heijastavat pinnat yhdistettynä pikemminkin vähäiseen kalustukseen johtavat korkeaan äänentasoon. Tämä korkea melutaso on aixFOAM-ääniabsorbenteilla optimaalisesti vaimennettavissa.

Kattoihin ja seiniin sijoitetut akustiikkaelementit tuovat tehokkaan äänieristyksen diskoihin ja pitävät huolen siitä, ettei melu pääse tunkeutumaan ulos. Asennus-/ripustuskasetteja voidaan yhtä lailla käyttää diskon äänieristykseen kuin kattopurjeita tai liimapinnalla varustettuja akustiikkaelementtejä. Vuokratuissa tiloissa diskon äänieristykseen tai etupäässä jälkikaiun vähentämiseen soveltuvat erityisesti katosta ripustussilmukoiden tai kiinnitysköysien avulla pystyyn ripustetut äänenvaimennuselementit. Diskomelun vaimentamiseksi ja siten koko tilan optimaaliseksi äänieristykseksi suosittelemme katto- ja seinäpintojen mahdollisimman kattavaa verhousta.

Baarin äänenvaimennus, anniskelupaikan äänieristys ja myös diskojen äänieristys asettavat palosuojauksen suhteen erityisvaatimukset, koska kyseessä on julkiset tilat. Architectline-tuotelinjan aixFOAM-akustiikkalevyt täyttävät nämä määräykset, sillä ne vastaavat ongelmitta standardin DIN 4102 B1 vaatimuksia. aixFOAM Melamiinihartsi-pohjaiset akustiikkalevyt eivät ole vain vaikeasti syttyviä, vaan niillä on myös erinomaiset akustiset absorptioarvot anniskelupaikan tai diskon, ravintolan tai yöklubin äänenvaimennuksessa ja äänieristyksessä.

aixFOAM-akustiikkalevyt - onko sinulla vielä kysymyksiä niistä tai saammeko laatia sinulle tarjouksen?

Tiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi ja täysin maksutta. Puhelinnumero löytyy ylhäältä vasemmalta vai kirjoittaisitko meille mieluummin sähköpostilla? Kirjoita silloin osoitteeseen sales@aixfoam.com.